onsdag 7. september 2016

Troll i ord


Tankefull i dag Tessy


Rart med slikt, når jeg hadde et innlegg i går om døden, så banker den på i dag. Den siste degusen så jeg ikke i går kveld når jeg la hundene. Men siden det var ganske seint regnet jeg med at den hadde gravd seg ned i huset sitt, eller i haugen med høy som han har i buret. I dag tidlig nappet jeg løvetannblader og litt gras til den. 


Når jeg kom igjen fra cacherunden i dag var ikke noe av graset rørt. Jeg kikket inn i huset hans, men der var han ikke. Men i bunnen av høyhulen sin var han. Han hadde nok dødd i går kveld eller natt, for han var både kald og stiv. 


Da ble det begravelse i ettermiddag, ingen full seremoni med salmer og jordpåkastelse. Det enkle er ofte det beste. Jeg rotet litt rundt og fant et mindre bur som er til fugler, så nå har fuglen litt høyere bur, men ikke så langt. Spørs hvordan han kommer til å trives aleine da. 


På dagens runde ble det 16 cacher, og en god del med bilder fra fjellet. Skikkelig bra tur for å kartlegge hvor turene skal gå den uka jeg har fri i oktober. Kartlagt hva jeg trenger av hjelpemidler for å få logget et par jeg måtte gi opp i dag.


Gjengen koser seg på jordet, men nå er det forbudt område en stund da pappa sprøyter mot ugress i ettermiddag, Men om et par dager så er det full fart der igjen. Nå skal jeg nyte resten av fridagen min og se på bildene jeg tok på dagens runde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...