tirsdag 7. februar 2017

Brøytekanter

Nå kan en vel kalle det vinter? Det har kommet så mye snø at det er blitt brøytekanter! Wow det er lenge siden det har vært, tror ikke det har vært det så langt i vinter iallefall. Det har til og med blitt opp imot to tosifrede kuldegrader noen dager nå. Det er ikke så mye å hige etter da, men neste uke skal det bli null eller noen varme grader igjen. 


Måneformørkelsen den 11. februar kan du flott beskue i Norge med maksimal effekt en times tid over midnatt. Dette kan bli en spennende opplevelse, så hold deg våken. Det har jeg tenkt iallefall, kanskje jeg kan få til noen bilder til og med. Men om det er overskyet som yr.no melder så er det bare å glemme. Med det samme en er oppe i skyene, så sjekket jeg horoskopet for starten av året. Året kan starte litt som om du går og venter på at det helt store skal skje. Bruk derfor de første ukene til å planlegge videre fremover. Dette gjør du i så måte helt rett i for noen uker ut i det nye året kommer det til å ta helt av og bli masse fart og spenning. Ved at din ledende planet aktive Mars går inn i Væren, begynner du på en ny og meget spennende to år lang syklus. Du går nå for egen maskin og trenger egentlig ingen andre for å få gjort dine ting eller nå dine målsettinger. Den eneste utfordringen du har, er at du ikke bør overdrive i det du gjør eller la en ekstrem utålmodighet styre deg.


I kveld har det blitt noe klesvask, for siden jeg har fri i morgen er det greit å ha minst mulig på tapetet. Jeg har noen golv også som sårt trenger en omgang med vann og såpe. Men utenom det, så er det fritt fram til noen sprell. Du får titte innom i morgen så kanskje det blir noen oppdateringer i kveldinga... 

1 kommentar:

  1. Åh! Månförmörkelse låter spännande. Jag ska nog yla lite även om vi inte ser något här hemma den 11:e... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...