tirsdag 28. februar 2017

Vennskap er én sjel i to legemer


Lady er ikke vond å be hun heller når det gjelder snørekjøring. Gjør det du ønsker å gjøre NÅ. Vi lever ikke i all evighet. Vi har bare dette øyeblikket. Det glitrer som en stjerne i hånden vår - og smelter som et snøfnugg.


Det var nok godt jeg gikk på ski i helga og tok mange bilder, for i natt og så si i hele dag så har regnet bøttet ned. Gårdsplassen har blitt til svømmebasseng og snøen er så våt at den kan ikke betegnes som kram engang. Med null grader i natt, så er det vel 50/50 om vi får regn eller snø. Langtidsvarslet lover solglimt og halvvarmt med glimt av en kuldegrad eller to. I morgen er det mars og første vårmåned har startet.


Tessy er slett ikke interessert i å ha noe sele på seg i det hele tatt. Hun er slett ikke interessert i å gå foran i det hele tatt heller. Har hun misstanke om at hun må jobbe litt så er hun en meter bak.


Den siste runden fikk hun løpe løs så det ble litt mer fart på dem. Da kunne Tessy brått bidra litt også.


Det første som skjer når selen er av er skikkelig rundrulling. Snødøyping ved første mulighet.


Om det er midt i skiløypa blåser hun ganske glatt i.


Lady synes jeg er alt for treg til å komme etter.


En liten kjapp stopp ved grillplassen i jordekanten. Bare sola kommer så blir det pølsegrillig og soling på høyt nivå til våren. I år blir det nok ikke noe valpetreff, det er flere år siden jeg har hatt kull nå, så jeg får heller vente litt. Harley var faktisk det siste kullet jeg hadde og det var i 2014.


Tessy & Lady


Når vi hadde tenkt oss opp igjen, så kom pappa en tur for å gå noen runder han også.


1 kommentar:

  1. Härliga bilder! Jag är ingen älskare av vintern men snö gör sig bra på bild.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...