lørdag 11. februar 2017

Årets andre skitur


Endelig var det kommet såpass mye snø at det kunne bli skiløyper på jordet igjen. Det er ikke bare jeg som setter pris på litt snø på jordet. Det er så godt å kunne spenne på seg skiene på trappa og ake nedover så snøspruten står til alle kanter.


Patran ble utnevnt som fotograf for anledningen,slik at all aktivitet blir dokumentert etter beste evne. Jeg har hverken supert utstyr eller antrekk, men bare man har det gøy så kan det være med resten. Olabukse og ullgenser fungerer helt fint til det meste.


Til tross for mye blå himmel ble det ikke det helt store solskinnet i dag. Krysser fingrene for mer solskinn imorgen. Kanskje jeg får lurt Patran til å ta noen bilder da også, man kan aldri vite.


Det ble et par runder med Ronja aleine til å begynne med. Hun trenger litt bedre tid enn de andre når det er litt løs snø å løpe i ved siden av løypa. Når de andre er med så er hun mer fokusert på hvor de løper enn hvor jeg har skier og staver. 


Det har holdt seg på rundt fem kuldegrader i dag, så det er helt ypperlig temperatur å være ute i. Bare man passer på å ta seg en tur inn i ny og ne for å holde varmen vedlike i ovnen, Da er det godt å komme inn igjen også, henge av seg og ta en dusj før en kan nyte resten av kvelden i sofaen.


Jeg må si jeg er heldig som bor sånn til at en er en times kjøretur unna det meste en trenger. Kan ikke si jeg savner hverken båt eller hytte. Synes det er veldig greit å kunne returnere til egen seng når dagen er over. 


All halmstubben er ikke dekket til av snø, men den bremser ikke særlig i snøen heller. Grunnlaget fra tidligere i vinter har lagt ned deler av halmen, så der er det spor av ypperste kvalitet.


Livet på landet er herlig! Så kan en heller besøke byen når en har behov for det. Ha en fortreffelig lørdagskveld alle sammen.

1 kommentar:

  1. Du bor fantastiskt fint, och det är underbart att du sätter sånt pris på det!
    Ser fram mot fler bilder, från morgondagens skidtur. :)
    Hos oss är snön nästan borta. Vi saknar den inte alls, för vi vill ju bara ha vår så snart som möjligt. :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...