mandag 18. desember 2017

18. luke


I dag har jeg vært i det kreative hjørnet og om alt går som jeg vil kan det bli skikkelig spennende i januar 2019. Jepp langtidsplaner har jeg satt i gang og mange er med allerede. Jeg har faktisk bare fått positiv respons på de jeg har spurt hittil som har svart.


Jeg tror kanskje det kan være litt stemning for en veggkalender med bilder fra bønder i Soknedalen, så jeg tenkte kanskje jeg skulle lage en som starter i januar 2019. Jeg har spurt noen bønder om jeg kan få snoke rundt å ta bilder av dyrene deres gjennom året slik at det blir en variert kalender. Jeg har sendt en forespørsel på desemberbildet som jeg har stor tro på at kan bli skikkelig knall. Desember bør tas nå snart, for i disse tider så er det slett ikke noen garanti for at blir snøfylt. Den må jo sendes til trykking i november egentlig, for da kan jo folk kjøpe den til julegave f.eks. 


Tenkte jeg skulle lage en avstemmingsak for å få fram det beste bildet til hver enkelt måned, da blir folk litt engasjert om ting blir litt hauset opp. Og ting som blir litt hauset opp det gir salg. 


GLØM INTE MØSSAN I VINTER!!

Har man ingen mössa blir man förkyld.
Är man förkyld blir man hes.
Är man hes så måste man viska.
Den som viskar den ljuger.
Ljuger man så åker man i fängelse.
Äker man i fängelse börjar man troligen knarka.
Knarkar man så dör man.
Så glöm för helvete inte mössan i vinter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...