mandag 25. desember 2017

Første juledag


Julaften er over og pakkene er enten pakket bort eller tatt i bruk. Rester fra julematen ble både frokost og middag. Hundene har fått sin runde og alle er fornøyde.


Med en titt på værmeldingen så frister det aller mest med innedag i morgen. Masse snø er nå greit, men potensielt masse regn på ettermiddagen kan jeg styre meg for. Så om hundene skal få sitt i morgen så spørs det om det må bli en tur på formiddagen før uværet setter igang.


Dagen i dag har gått med til litt oppvask etter julemiddagen i går og litt klesvask så julegaver kan tas i bruk. Det lukter ikke godt av nye klær, stive og ekle er de stort sett også. 


Bekken har snødd igjen så det er bare å krysse fingrene for at isen holder når en lirker seg over. Så lenge en ikke ser steinene som skjuler seg under så vet en ikke om det er trygt å forsere. Vann i bevegelse har sjelden tjukk is.


Det går veldig greit å vabbe seg fram i skauen, det er ikke mer enn en 20 centimeter med snø ennå. Blir det mildvær så søkker den enda mer sammen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!