fredag 29. desember 2017

Alcatraz... en svunnen tid


Jeg ser mye på National Geographic kanalen på kveldene. De har mange interessante temaer de belyser fra flere sider. Ikke alt er like interessant til å begynne med, men utrolig mange programmer blir interessante fordi de er så godt dokumentert. 


De eneste tre som ikke er blitt redegjort for som har sonet der er de som bygde sin egen flåte i 1962. I kveld sender de programmet i serien som tømmer havet digitalt rundt "mystiske" steder. Tidligere har de blant annet tømt havet rundt Titanic. Kartlegging av havbunn kan gi svar på mye som til nå har vært ukjent, eller bekrefte antagelser som er gjort tidligere.


De siste dagenes snøfall har gjort hverdagen litt tungvind for en kortbeint cocker. Men hun har både motet og ikke minst et stort pågangsmot så da kommer man seg fram.


Det ble med den ene gangen hun bega seg ut på jordet over brøytekanten. Det var lengre ned til skiløypa enn det hun hadde beregnet, så hun snudde for å komme tilbake til oss på veien igjen.


Små cockere med mye pels blir helt snømenn når snøen er halvkram som nå, men innimellom så er den helt som sukker uten hold i det hele tatt. Jeg hadde ikke tenkt at hun skulle aiere så veldig, jeg tenkte bare jeg skulle ta noen bilder jeg da. Ellers hadde jeg tatt på henne en genser. Det var ei som virkelig krøp under vedovnen når vi kom inn igjen, så det var nok godt å få tørket seg grundig.


Litt rart med det, men med slike dårlige lysforhold det blir i tåkevær, så ser det ut til at alle bildene er tatt og laget i svart/hvitt, selv om de egentlig er i full farge. Svart/hvittbilder gir en egen stemning.


Så ble det endelig skitur på de andre. Da tar de helt av til vi får kommet oss ned på jordet og skiløypa.


Juuuuhuuuu! 


2 kommentarer:

  1. Oi! Det var mye snø! deilig med skikkelig vinter syns jeg. Men den setter helt klart begrensninger eller gjør ting mer tungvinte.

    SvarSlett
    Svar
    1. Herlig med skikkelig snøvinter synes jeg. Egentlig mye bedre når en har hund, da blir det straks litt mer reinslilg.

      Slett

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!