lørdag 20. juli 2024

Alt til sin tid

sau lamunger koppelam søyer

Alt til sin tid sier dem, men jeg driver nå stort sett med litt multitasking. I allefall gjennom dagen så er jeg innom et utall av forskjellige ting. Alt ettersom hvor nøye du teller etter. 

sau lamunger koppelam søyer

Nytt denne uka er at jeg har testet ur hjemmekontor, hva jeg synes om det er kanskje litt todelt. Fordelen er at jeg kan dele opp dagen litt, for når det er oppholdsvær da må man utnytte det. Jeg jobber litt tidlig og litt seint noen dager, da blir det tur i mellom. Det er rolige tider når det er fellesferie, men endel daglige gjøremål som tusler og går uansett.

sau lamunger koppelam søyer

Jeg har også vært litt latesom bondekone, hentet foring til kopplammene, Fikset gjerde for naboen litt lenger ut i veien så ikke sauen deres skal stikke av. Skiftet på senga og vasket klær. Fått til tur både på Holleia og på fjellet. I tillegg til full jobb. Så vil vel si meg godt fornøyd med innsatsen denne uka.

sau lamunger koppelam søyer

Det er fremdeles mye bilder som blir tatt, så ajour tar det vel sin tid å komme. Kan hende jeg blir det når jeg har hatt ferie uka mi, da har jeg ikke tenkt å ta med meg noe pc for å legge ut noe. Men jeg har tenkt å ta mange bilder fra alt jeg skal da. Ikke for at du skal få se hva jeg har holdt på med, men for  at jeg skal ha noe å se tilbake på til vinteren. Da er blogg en fin sak, da kan det skrives ved siden av bildene og ikke bare noen bilder som ligger i ei mappe på pc'n.

bringebær

Bringebæra holder på å bli spiselig.

sau lamunger koppelam søyer

Klokka og fotoapparatet er stadig nyladet, for man veit jo aldri når man får et innfall og trenger ting. Litt impulsiv kan man være når man har planlagt i grove trekk hva som skal skje den nærmeste uka. Jeg kommer stadig over noe på nett som jeg synes er interessant, så da er det bare å kjøpe billett og skrive det opp i kalenderen.

sau lamunger koppelam søyer

Åh er det deg igjen tenker sauene, da jeg tropper opp på jordet igjen for å se om de har det bra.

humle

På beite var det flere enn sauene som var våte. Det er alltid utrykt for ei regnskur eller to. Ja om det ikke regner mer eller mindre hele dagen da. Jeg har fyret i ovnen mer enn to ganger i juli, for at det dagen etter skal være 24 varmegrader liksom.

sau lamunger koppelam søyer

Når det regner så mye om dagen at til og med sauen trekker i ly under granbuskene. Da har det kommet nok regn da eller?

sau lamunger koppelam søyer

Etter en runde på jordet dro jeg hjem for å lufte hunder. De hadde jo ikke fått tur selv om jeg hadde vært hjemme om dagen. Men når jeg hadde jobbet timene mine på mandag, så var jeg ganske våt etter å ha sett etter sauene og kvigene på beite. Så da ble det en runde i skauen på dem. Kjekt oppe i havna med gjerde så de kan løpe som de vil.

sau lamunger koppelam søyer

Før jeg var ferdig med runden så kunne enkelte solglimt skimtes, men de var ikke langvarige.

sau lamunger koppelam søyer

Sauer er egentlig ganske makelige, når de koser seg, da koser de seg virkelig.

sau lamunger koppelam søyer

De gløtter bare på meg med et halvt øye når jeg går forbi.

sau lamunger koppelam søyer

Så jeg kan føle meg som en av gjengen


4 kommentarer:

  1. The sheep are always so fun to see and I'm glad the work at home thing is working well for you.

    SvarSlett
  2. Så fin den svarte sauen er. Ja, du har travle dager, men du rekker mye!

    SvarSlett
  3. I'm glad they are doing so well.

    SvarSlett
  4. Du har haft fullt upp och behöver nog en härlig semester. Bloggen är bra för att kunna gå tillbaka och minnas men vi som följer dig gillar också att få se alla bilder :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...