mandag 25. april 2011

Full klipp på alle...


Klikk for å se bilder fra skauturen i dag...

Dagen startet med full klipping av alle klør på alle seks hundene. Etterpå var det klipping av pels på flatene ute på verandaen. Godt når det er så fint vær at en kan sitte ute med slikt, blir endel å ta opp igjen inne. Dettte har vært en utrolig flott påske, skulle tro en hadde sommerferie isteden for påskeferie. Har ligget på verandaen og solet meg uten å bli solbrent, fått brukbart skille også... så dette tyder bra for badesesongen som forhåpentligvis kommer like tidlig som resten av sommerfølelsen.

Før det var påtide å lage pizzadeigen så gikk jeg og Patran på skautur med hundene. Dem koser seg der for det er ikke så varmt mellom buskene og der det ikke er busker så er det deilige gjørmepytter. Herlig å være flater nå om våren. Ikke like herlig å få dem i hus igjen etterpå, men det tar vel ikke så lang tid før det tørker opp om denne varmen fortsetter. Over tjue varmegrader i over en uke snart så da er det bare en ting å si. Deilig!

Til helga kommer Happy for noen dager, da skal jeg prøve å få tatt noen nye bilder av henne. Begynner å bli stor jente nå, så hun har sikkert forrandret seg litt siden sist vi tok skikkelige bilder av henne. Har meldt henne på i Hokksund, så vi får se hvordan det går. Jeg har fri i morgen fordi jeg jobbet en dag i påsken, så jeg kan kose meg med jentene som også har påskeferie en dag til. Merethe skal på mopedkjøring litt utpå dagen, da tenkte jeg at Mounty skulle få være med for litt bytrening. Kanskje jeg tar med fotoapparatet og går ned i parken, i dammen der er det salamandere. Hadde vært artig å fått til noen stilige bilder av dem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...