søndag 10. april 2011

Vellykket valpetreff i dag

Hestehoven blomstrer, da er det vår... Klikk for flere bilder...

Forholdsvis tidlig oppe i dag for å ordne istand til valpetreffet. Bærte opp ved til bålet og sjekket hvor vi kunne gå sånn nogen lunde uten å bli så fryktelig grisete på beina. Det er nemlig ikke et snøfnugg igjen omtrent hos oss. Bare akkurat i skaukanten. Hundene stormet ned i bekken for å bade og drikke, noen syntes det var kjempe gøy med vann og løp opp og ned flere ganger. To stykker fant til og med elva før vi gikk opp i skauen. Det var overskyet, men med 20 varme grader var det godt å sitte ute. Litt tresmak i rumpa etterhvert, men da var det bare å tusle litt rundt for å høre hvordan dagliglivet artet seg.

Et vellykket valpetreff i dag med 18 hunder tilsammen. Tipper det er mange slitene firbeinte som sovner tidlig i kveld. Koselig grilling, og jeg tror ikke det ble stjålet en eneste pølse i år! Man merket at det var mange hannhunder i år, men det var ingen ting som skjedde. Mounty ble helt utslitt etterhvert og sovnet som en stein ved bålet. Da hadde han fått dosen sin med leik og morro for i dag. Ekstra hyggelig er det for dem som kommer langveis fra for å delta og kose seg på en sånn dag. At alle er så fornøyde og synes det er et flott tiltak, gjør at det er morsomt å arrangere noe slikt en gang i året ved påsketider!

Søndag 8. mai kl 12 er det klippekurs her. Bare en liten innføring i hvordan en flat skal se ut, de er ikke pene når dem blir så fryktelig lurvete på ører og i brystet.

2 kommentarer:

  1. Heisann Lillian.

    Tusen takk for en kjempekoselig dag. Ungene er kjempefornøyde og hundene er slitene <3
    Chan har kommet ned på jorden igjen og har krøllet seg sammen ved føttene mine :)
    Gleder meg til neste år. Håper vi får til en tur da også :)
    Klem fra Flattklanen på Sørlandet :)

    SvarSlett
  2. Det så ut som om hunden min var en av de vanngale hundene..? kan det stemme? :) Han er ihvertfall den første som finner vann når vi er på tur hjemme :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...