fredag 22. april 2011

Testing av nye joggesko

Jeg har kjøpt meg nye joggesko for et gavekort jeg hadde fått, og dem skulle testes på tur i dag. For å gjøre en lang historie kort, dem er ikke hvite lenger. Det var en smule bløtt der jeg gikk, selv om det slett ikke så sånn ut. Plupp sa det og beinet forsvant rett ned. Det ble en varm tur for både Vesla og Guro stupte ned i søledammene for å avkjøle seg, det ligner ikke dem. Flatene bader uansett så dem var det ikke noe bombe at var skikkelig møkkete og våte når vi kom nedigjen hit. Skulle hatt med kamera, men det hadde stått på siden sist jeg brukte det. Da var det ikke mer batteri igjen for å si det sånn. Men nå er det full ladet igjen og skal gjøre nytten sin på fotoshooten i morgen. Gleder meg til det, håper vi finner noe interessant å ta bilder av i tuppebyen i morgen. Spørs om jeg tar med Mounty for sosialiseringen sin del, lenge siden han har fått noen tur nå helt på egenhånd.

Husvask ble det i dag også, jeg kjenner pollenet begynner så da er det bare å finne fram vaskebøtta. Jeg må ha dørene oppe, ellers blir det så tett inne så da er det bare å vaske. Terminlista fikk en liten gjennomgang også, så nå har jeg meldt på NKK Drammen 4. og 5. juni og på Raserådet sin utstilling 11. juni. I og med at jeg skal stille Guro også så kolliderte det med NRK sin utstilling på Øvrevoll i år. Hadde tenkt å få Mounty på et valpeshow til før han er gammel nok i juniorklassen, men det kolliderte med MH testen til Guro. Ikke så enkelt å være aktiv med flere raser... ikke så enkelt å ta et valg på en rase heller.

I kveld skal jeg og Merethe se om vi finner noen orrhaner eller tiurer som leiker seg for damene. Blir spennende, tror ikke det blir noen overnattingstur nei får holde med kveldsspillet. Må passe på når Patran er på overnattingsbesøk hos Bestemor. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...