torsdag 21. april 2011

Kyllingene har flyttet til hønsehuset.

På formiddagen var det litt skyer, så da ble det til at jeg jobbet med "musefellene". Snart ferdig med februar nå, så da ser en en ende på det. Etterpå ble det knall sol, så da ble det noe lettere antrekk og soling på verandaen. Tror jammen jeg greide meg uten å bli solbrendt i dag, slett ikke verst.

Om ettermiddagen skyet det til igjen, da var det hønene sin tur til å få det reint og trivelig hos seg. Utebingen ble spadd tom for fjorårets skitt og rester av gras og halm. Så ble hønene tvangsstengt ute, så kyllingene kunne boltre seg litt inne mens jeg hentet de minste kyllingenen innefra og opp til rein kyllingbinge i hønehuset. Det gikk helt fint med store og små kyllinger i karnappet, dem spiste side om side i kveld. Skal se det går helt problemfritt uten hakking på noen.

I går hadde jeg besøk av ei jeg jobbet sammen med tidligere, vi avtalte at vi skulle dra for å prøve å få til noen flotte bilder i løpet av påsken. Vi er begge interessert i å fotografere så det skal bli veldig gøy. Nå er det vel bare å fortsette med litt mere "musefeller" så jeg blir ferdig. Har ikke lyst til å jobbe hver dag i påsken heller. Ikke om sola holder seg i alle fall.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...