søndag 21. juli 2013

Lade opp til ny dag på jobb...


Når Leif kom hjem fra mc tur Europa rundt så fikk jeg småcolaflasker, beste godteriet som finnes!


I morgen begynner jeg på siste uka med jobb før jeg skal ha noen uker ferie. Jeg har fortsatt en ledig hanne igjen, så det er ikke sikkert det blir så lange ferien. Men billetter til Sabeltannshow og to dager i dyreparken i Kristiansand blir det i allefall. Til og med de to eldste ville være med på tur. Blir kos det med overnatting i selveste Kardemommeby! Siden valpene spolerte ferieplaner i sommer, så blir det skikkelig tur til neste sommer. Da er planen Phillip Island i Australia. Det gleder jeg meg skikkelig. Vi ble anbefalt å dra dit når det er vinter der, for ellers er det så fryktelig varmt. Greit å ha en levelig tempratur så en får oppleve litt når en drar så langt.


I ettermiddag fikk vi besøk av Tira fra Tromsø. Det var veldig hyggelig å se igjen valper som har dratt så langt. 


På dette området, det vil si i teltet på verandaen, er det bare Patran og Ronja som har adang. Jeg må si jeg har lyst til og joine dem når jeg skal krype til køys om kvelden.

1 kommentar:

  1. Åh Australien. Dit vill jag med. Alltid drömt om att få se det landet men det är ju långt. Min yngsta dotter bodde där i några år så jag har fått se mycket bilder och hört historier. Fantastiskt land! Ni har mycket att se fram emot :)
    Här är det varmt idag igen. Blir pyssel inomhus på eftermiddagen.
    Ha det
    Klem
    fia

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...