mandag 29. juli 2013

Røsslyng jente


I dag har det vært skyer og jeg synes det er helt greit, for da får vi tur i skauen når mamsen kommer fra jobb. Når mamsen er på jobb så får jeg gå som jeg vil, da er jeg mye hos mamman til mamsen. Det kommer jeg nemlig gjennom grinda på verandaen! Når mamsen er hjemme så holder jeg meg hos mamsen, men når bare Patran og Ada er løse. Da stikker jeg ofte til nabo'n for å sjekke hva de driver med. 


Noen ganger skal pappan til mamsen på kjøretur, enten med bil eller traktor. Da får jeg være med. I dag skulle jeg egentlig sjekke pusekatter, men alle sammen var borte når vi kom til den gården. Litt kipt da, for puser høres gøy ut!


Når en er på sånne skauturer så lukter det så innmari godt innimellom. Da setter jeg snuta i bakken og halen går som en virvelvind. 


Blåbær er kjempegodt, så når vi er i skauen så spiser jeg og de andre pelsdottene nesten alle vi ser. Men nå er det masse av dem altså!


Jeg har blitt flink til å plukke selv, nå får jeg ikke masse blader og kvister i munnen samtidig. Bare blåbær! Øvelse gjør mester sier mamsen. Hun kan jo ikke plukke bær til oss alle sammen, så vi må spise selv.


Så lenge småpelsen er her så må jeg jo vise han rundt her. Viktig å ikke gå utenfor gjerdet. Der går det store kuer innimellom. Dem er digre altså!


Se så stor småpelsen har blitt da! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...