torsdag 19. juni 2014

Bymonster!


Jeg ligger ikke på latsiden altså, selv om ikke alt kommer hit. Jeg har så masse å gjøre så det er vel derfor at det ikke kommer noe hit... Onsdag og mamsens fridag i dag,


Siden det er så varmt om dagen, så må man finne på noe veldig tidlig på morgenen så en ikke blir helt kokt på asfalten. I dag ble det byvandring, for vi har jo bare trålet skauleis etter postkasser i det siste. I dag måtte vi se folk bestemte mamsen.


Utelivet i Hønefoss er ikke noe å skryte av, det var nesten ingen som hadde stått opp kl 9 når vi var på tur.


Det ble en tur ned i parken, og da var vi jo like ved en postkasse... så da ble det en postkasse i dag også. Jeg vet ikke om mamsen har tenkt seg på runde to... men ikke før til høsten vel mamsen?


Det er ikke bare i skauen det er innlagt vann, vi fant en plass å drikke midt i byen også.


Nydelige roser har dem i byen også... spørs om de har grønnere fingre enn det mamsen har...


Akkurat det ville ikke mamsen høre på, så da skulle vi opp i trafikken igjen isteden for å kose oss i naturen.


Sånne er det ikke i skauen, men i byen så kan man ikke gå over veien om det ikke er maling der. Snodige disse byfolkene som må ha noen til å vise seg hvor de kan gå...


I byen er det sånne grønne lunger! Er byen et kjempemonster? Om jeg er inne i lunga, så vil jeg egentlig vite hvor munnen er så jeg kan komme meg ut!


Dette bymonsteret hadde spist opp tre bjørner!!! Jeg prøvde å få mamsen med på at vi måtte hjelpe disse bjørnene, men mamsen sa de var alt for tunge til å bære med oss hjem. Tenk det, enda vi hadde bilen til papsen og greier. Der er det kjempestor plass bak på planet!


På torget var det en vannskål til, men der var det ikke sikkert det var så veldig reint vann mente mamsen. Fontene kalte hun det, men jeg tror det var bymonsteret som gulpet jeg!


Før vi dro hjem måtte vi handle litt. Inn i matbutikken kunne jeg ikke være med inn, men mamsen vet å ordne seg. Vi parkerte i skyggen av en lastebil! Så med vinduer oppe på glått kunne mamsen handle med god samvittighet. 


Heldige var vi som unnslapp bymonsteret, så når mamsen vasket huset etterpå så kunne jeg hvile meg i stolen til papsen. Jeg skulle jo tross alt på den siste agility treningen i ettermiddag. Så nå er det egentrening i hele sommer. Jeg skal prøve å få med en fotograf, så du får se meg i aksjon. 

4 kommentarer:

  1. Vilken tur bymonstret inte åt upp dig också. Tyckte du va väldigt modig där.

    SvarSlett
  2. Det var en verkligt ödslig stadsvandring. Hade alla människor åkt ut i skogen eller var dom helt uppätna av bymonstret? Jag tror att dom där björnarna hellre hade bott hemma hos dig! Smart gjort av matten att ställa bilen i skuggan så ni fick med er mat hem också... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jag tycker inte alls om såna där ställen, fast såna där tomma städer har jag aldrig sett förstås. :)
      Skogar är bäst!!
      (Jag mår redan mycket bättre!!!)
      Kasper

      Slett
  3. Men var det en spökstad?!?! Där fanns ju ingen annan än du och mamsen! Jo, och så monstret förstås. Agilityfoton och film vill vi se!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...