onsdag 4. juni 2014

Ti på topp Ringerike


Etter dagens 3 postkasser har jeg karret meg opp på en 4. plass. Det er jeg godt fornøyd med, siden det er 112 stykker som har registrert seg for å være med på Topp 10 Ringerike!


Spålsberget

Siden det er bomavgift til Ringkollen tenkte jeg at jeg skulle ta alle tre postene som var der i dag. Været var ikke det beste, men yppelig for hundene. En lang tur og to korte. Vi startet med en lengste turen så jeg ikke skulle bomme på tiden og måtte snu før vi fant postkassa. 


Postkassa var enkel å finne, så da var det bare å notere koden og gå ned igjen til Jonsetangen. Ta bilen tilbake til parkeringa på Ringkollen, som var utgangspunktet for begge de siste turene. Lady og Ronja har ikke fått prøve seg sammen noe mer, så Lady ble igjen hjemme. Malin har blitt gammel i det siste og etter lange turer er hun veldig stiv om kvelden. Særlig i høyre frambein, så det er stort sett ned i elva eller turer oppe i havna som hun får være med på nå. Så får vi se om hun blir bedre. Svømming er ikke så belastende. 


Noe utsikt var det ikke fra Ringkolltoppen i dag, det var regn og tåke. Godt jeg hadde vært der tidligere, i dag var det bare meninga å få koden som er i postkassa. Til slutt var det en sveip bort til Bølgen sætra, der hadde jeg ikke vært tidligere. Koselig liten plass i skauen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...