lørdag 14. juni 2014

Kjempestolt!


I dag dro jeg og Patran på postkassetur. Nå er jeg kjempestolt, jeg har igjen bare en eneste postkasse igjen så har jeg tatt alle sammen. 


Av 128 registrerte deltakere på Ringerike Ti på topp turer så er jeg den med flest unike turer. Spørs om jeg får ta en ny runde på alle kassene til høsten, det er jo ikke ferdig før langt ut i oktober. Eller så kan jeg velge en annen kommune... mange steder det er Ti på topp turer.


Nydelige Fjellelva, det er koselig å gå oppover når en hører fossebruse flere ganger langs stien.


Selv om det var varmt i dag, så var det mange kalde bekker for hundene å kjøle seg ned i. Kjekt med sånne skauturer som det er nok av drikkevann på. Tror ikke jeg har vært på mer enn et par av disse postkasseturene uten å ha blitt våt på beina. I dag ingen unntak.


Stor forbedring siden jeg var oppover denne stien sist. Da måtte vi hoppe fra stein til stein. Stiv pris i bommen var det blitt også. 


Om en ikke ville henge i tauet, så kunne man velge bro, med rekkverk til og med. Jeg er jo ikke så gammel, så det ble tau på meg begge veier.


Det finnes ingen bedre steder å være enn ute i naturen, ville ikke byttet det med noe urbant liv i byen på noe vis.


Så var vi framme ved dagens mål for turen.


Det var iskaldt vann, så noe bad og dusj ble det definitivt ikke!


Godt med en liten pause før vi skulle gå ned igjen til bilen.


Malin begynte å bli litt sliten etterhvert, men hun er jo ni år så da kan en ikke regne med full fres lenger som en unghund.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...