lørdag 24. januar 2015

Bånd tur!


Jeg har det så travelt om dagen at det ikke blir tid til å vise deg masse biler av hva jeg gjør, men nå skal jeg skjerpe meg! På fredag var Merethe hjemme her med oss da mamsen jobbet. Det er fortsatt litt mørkt når vi går turer etter middag, men snart er det fotolyst igjen. Det har blitt skiturer hver dag nå, så utstillingsformen er knallbra nå. 


Når vi skulle ut på tur i dag så måtte jeg og mamsen vente på Mounty. Siden mamsen hadde vært i skauen med de andre tidligere på dagen, så måtte jo han sjekke ut hele runden til Malin siden hun har løpetid. Mamsen måtte ta fram morskestemmen sin for at han skulle komme. 


Skikkelig dårlig gjort av Mounty, for han veit at både jeg og mamsen ikke liker å vente.


Hos oss er ikke sola kommet tilbake etter vinteren, så vi gikk over på andre siden av elva og utover. Der var det i det minste litt antydning til solskinn en stund.


Sjekk'a! Ser du skyggen???


Mamsen prøvde seg på skitur på formiddagen i dag, men måtte bare gi opp. Det ble store kladder med snø under skiene, så det var bare å gå inn for å få få på seg noe annet på beina. Jeg og Mounty trodde at hun var ferdig med å gå tur med de andre pelsdotta, men nei da. Det var bare å legge seg ned og vente litt til. Noen må jo holde Mounty med selskap når Malin har løpetid i heimen.


På runden vår i dag gikk vi forbi noen hester også, han var rimelig nysgjerrig og kom luntende når vi gikk forbi.


Vi ble invitert på lunsj, men ingen av oss hadde særlig lyst på siloball.


1 kommentar:

  1. Näe, äta lunch med hästar verkar tråkigt! Jag förstår att Mounty har lite svårt att koncentrera sig när Malin luktar gott! Han är nog ändå glad att han får gå ut med dig. Det skulle i alla fall jag vara... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...