onsdag 14. januar 2015

Snart i rute


På fredag har vi frist for årsoppgjøret som skal sendes til Danmark og konsernledelsen. Da får jeg normale dager igjen og ikke minste fri på onsdager igjen. 


Ikke nok med mye å gjøre på jobben, så startet jeg opp med husvask hjemme i helga og hver ettermiddag etterpå. Nå har jeg bare igjen badet nede, men jeg må vente til jeg har fått vasket alle gardinene før jeg vasker der. Ellers blir det jo like skittent der med en gang igjen. 


Det har ikke snødd mer denne uka, men kaldt har det blitt. 15 kalde grader er ikke å foretrekke. Men skiføre har det blitt. Pappa kjørte opp spor i dag, så i morgen blir det skitur på meg og hundene etter jobb. Ja om det ikke blir ennå kaldere da!


Jeg er heldig som har igjen noen av bildene som Merethe tok i helga, før hun dro tilbake til hybelen på lørdag. Siden vi byttet server på jobben i helga så har det ikke gått helt knirkefritt etterpå. I går fikk jeg alt jeg trengte på plass. Heldig med at jeg måtte prioriteres for at vi skal få årsoppgjøret vel i havn. Vi hadde gjort mye i forkant, sånn i tilfelle vi ikke skulle ha noe data i det hele tatt mandag morgen. 


Bare det blir helg nå, da har jeg forhåpentlig vis en bil som fungerer igjen uten lys som kommer og går som det passer seg. Litt kipt om morgenen når en plutselig bare har parklys. Så i morgen skal den leveres igjen på verksted. Forhåpentligvis siste gangen på laaaaaaaaaaaaang tid!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...