søndag 25. januar 2015

Var det vinter du sa?


Jeg har det ikke på langtnær så enkelt som de andre pelsdottene i denne snøen.


Merethe har jo vært hjemme i helga, så da tar hun med oss pelsdotter på tur. I dag måtte jeg holde Malin med selskap siden hun har løpetid. Når det er noen med løpetid her så går det på rundgang om den med løpetid har selskap eller om det er Mounty som har selskap. 


Det er gøy å holde Malin med selskap. Siden hun er gammel og litt stiv i skroget, så løper jeg fra henne og kan virkelig kjekke meg til om det skulle være noen andre ute på tunet.


Innimellom så lurer Malin meg til å styrte nedover skråningen til Merethe mens hun står igjen på toppen selv. Ville bare sjekke snødybden... 


Men hjelpsom som jeg er så tar jeg det ikke så veldig tungt... kan jo hende Merethe har en godbit, da får jo ikke Malin den!


Men for å være helt ærlig... jeg husker ikke sist jeg fikk godbit av Merethe når vi har vært på tur... MEN man skal aldri gi opp håpet! En gang må jo være den første, ikke sant?


3 kommentarer:

  1. Oj vilket snömonster! Är det verkligen du? Kramis!

    SvarSlett
  2. Världens tuffaste Ronja! Ojoj, så du löper fram så att djupa snön yr! Fast du väl knappast har så mycket längre ben än mej! (Till skillnad från Ludde då, hans ben är nog längst i världen tror jag.)
    Kasper

    SvarSlett
  3. Japp nån gång så. Fast ärligt tycker jag du förtjänat en godis, när du nu tagit dig fram i snöhavet.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...