mandag 12. juni 2017

Snart ferie


Merethe har hatt ferie en god stund, men jobber litt innimellom for å få litt arbeidspraksis før jobbsøkingen tar til for fult. Jeg har igjen tre arbeidsdager før det er to uker ferie, så skal Patran ut i 8 uker ferie, så nå venter vi bare på ferieværet!


Kjekt med noen hjemme om dagen, så hundene får luftet seg litt i regnværet. Da er det godt å ha gjerde mot utmark, så en slipper å traske gatelangs med biler som spruter fra vannpytter. Hundene ser lengselsfullt over på andre siden, men da må det bli oktober først.

 
Litt uvant å kjøre Opel Combo til jobb i dag, men du verden så godt å ha en bil tilgjengelig. Når man bor litt nord for Sinsenkrysset, så er det ikke så ofte det går hverken buss eller trikk, da er det liksom bare bilen igjen. Så sprek at jeg sykler til jobb er jeg ikke, men det hadde jo vært et alternativ nå som det er sommer etter kalenderen i det minste.


Med alt regnet i det siste, så er det ingen fare med at det skal bli manko på vann i bekkene i havna heller. Noen er så dype at hundene bader i dem, så da er det bare å fyre litt om kvelden så en får tørket dem til kvelds. Tror jeg nesten har fyret hver eneste kveld i hele juni jeg.


Med fyr i ovnen da storkoser Mounty seg. Hører han snorker lang vei.


Merethe som bor i sentrale strøk kjører ikke så mye bil, så i dag ble det en tur inn til Buvatnet på litt vedlikehold av egne cacher som var blitt borte. Nå har jeg laget til en annen patent, så de sitter fast. Kanskje de får være ifred da? Blir de borte nå også så kommer jeg til å arkivere dem. Det er jo begrenset hvor mange ganger en skal sette ut en ny boks også.


Jeg fikk en liten innskytelse til en ny cache også, så får vi se når den blir publisert. Da er det bare å løpe i vei på jakt. Har igjen tre av turcachene, men det ble litt miss i planene når bilen sa takk for seg og alt regnværet så er det ikke så koselig på tur akkurat. På onsdag blir det ingen tur, for da skal vi se på ny bil og Merethe skal hjem til Gjelleråsen en liten uke. På torsdag kanskje? Nå som det er et hav av lyse timer når en kommer hjem fra jobb så rekker en jo en god del før en skal legge seg.


Tyttebær i full blomst

3 kommentarer:

  1. Det blir mycket fina bilder med så mycket regn och vatten i alla fall... Kramis!

    SvarSlett
  2. Sjekka du Bukollen avenue? Vi fant ikke den på søndagsturen vår. Men det blir nok flere turer opp dit i sommer 😉

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei var ikke så langt inn i går, har tenkt meg en tur opp på fjellet snart for neste uke har jeg ferie!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...