torsdag 22. juni 2017

Ny feriedag, nye muligheter


Ferien siger fram, men selv om det er ferie og slaraffenliv så blir det ikke vasket eller vasket noen klær av seg selv gitt... kan ikke skjønne det. Så i går ble det både kles og gulvvask, kanskje det holder resten av ferien. 


En liten sjekk på langtidsvarslet, så viser det seg at jeg får flott turvær resten av ferien. Blir vel kanskje en liten tur til Tjuvenborgen i dag tror jeg. Jeg fikk jo ikke plukket den cachen i høst da det var veldig mye mer snø enn jeg hadde regnet med. Så da får en ta turen i dag. Fotoapparatet blir med og jeg får ennå flere turbilder å vise fram. Så de får komme etterhvert, mye å glede seg til. Må jo ha noe å gå på til jeg begynner å jobbe igjen. Men det er lange lyse kvelder ennå en stund til.


Jeg kunne tenke meg å ta en tur til Hemsedal i ferien og plukke noen virkelig gamle cacher. Buskeruds eldste ligger der, så kan jeg jo plukke noen flere på veien så jeg får noen kommuner til. Jeg får ta det en dag som Merethe ikke skal jobbe natta, så jeg slipper å ha tidspress på å komme hjem så noen skal ha bilen.


Kanskje jeg skal sjekke kartet litt nærmere på veien oppover så jeg får med meg endel med favorittpoeng. Erfaringsmessig så må jeg i såfall reise til Hemsedal først og plukke cacher hjemmover, ellers når jeg ikke Hemsedal uten overnatting. Sist gang jeg prøvde så kom jeg ikke lenger enn til Gol da klokka ble fire om ettermiddagen. Bedre lykke neste gang tenkte jeg da. 


Siden jeg skal fjærne skruene og plata i anklen min første september, så er det ikke godt å si hvordan det går med fjellturene mine i høst. Da må jeg ha noen å gå på nå i sommer. Ikke blir det vel fri første uka i oktober heller, for nå er har jeg ny sjef og med månedsavslutning så må jeg nok jobbe den uka som jeg har hatt fri alle årene siden 2008.


Ronja er i allefall klar for mer enn en tur til. Nye steder er alltid spennende for små snuter.


I går kom Kenneth på middag, så da ble det hjemmelaget pizza. Det er det lenge siden vi har hatt. Det er liksom mer vintermat enn sommermat. Men det er enkelt når en skal ha gjort noe samtidig som man skal lage litt mat.


Egentlig skulle jeg ha handlet litt mat også, men det får vente til nærmere helga. Da kommer Marius og henter Merethe igjen. Da er det greit å ha litt å spise og kanskje drikke også. Har en tendens til å bli ganske tomt i kjøleskapet på sommeren, da har en liksom så mye annet å finne på enn å handle.


Problemet med ferie er også at en drøyer leggetiden vesentlig lenger enn en burde, rart med det når en ikke behøver å stå opp ti på seks om morgenen. Kjempegodt å kunne slå av klokka når Leif skal på jobb, snu seg rundt og sove mange timer til. Enda så står jeg opp forholdsvis tidlig. Ingen grunn til å stå opp før ni om morgenen når en ikke skal på jobb.


Nyt sommeren, fortsettelse følger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...