lørdag 10. juni 2017

Glimt fra Ekebergsletta NKK


Jeg hadde noen jeg skulle snakke med i dag, som skulle til Ekebergsletta så da tok jeg med kamera og en stol for å kunne se litt på hunder også. 


Merethe skulle jobbe, så skulle jeg ha bil så jeg fikk kommen meg nedover så måtte jeg tidlig opp. Hun begynte på jobb halv åtte, så da hadde jeg god tid til utstillingen skulle starte. Det ble til at jeg plukket et par cacher før jeg lokaliserte goldenringen.


Mye pent å se i dag, og noen som ikke var fult så pene. Til tross for at det var spådd litt småregn så holdt det bra oppe når utstillingen dro i gang. 


Et lite stykke unna var det en ring der de stilte boksere, der skal jeg si deg det var mye knurring og bjeffing. Det overrasket meg, for det er ikke slikt jeg forbinder med den rasen. Men det kan godt hende at jeg har misforstått at de skal være stille, rolige og forholdsvis folkekjære.


"Du skulle vel ikke tilfeldigvis ha en liten godbit til meg?"


Hyggelig prat med noen og enhver i dag.


Når jeg dro hjem fra Ekeberg i dag etter en runde i byggefeltet for å se om jeg fant noen flere cacher, men det ble bare en eneste en ny der, og tre stykker som jeg ikke fant. Jeg stoppet i svingen ved utsikten og tok noen bilder ut over Oslo med en tung skyfull himmel. Men når jeg skulle hjem, så ville ikke bilen starte i det hele tatt!


Jeg bannet og svertet bitte litt for at jeg hadde tatt den stoppen, Leif jobbet i dag, så jeg håpet han fortsatt var på jobb slik at jeg kunne få kommet meg hjem, Merkelig nok så var det bare en snau time jeg måtte vente før han kunne plukke meg opp. 


Med lastebil og startboozter, men det hjalp ikke på starten på bilen min. Det eneste vi oppnådde var litt skraping og ikke så reint lite røyk som kom opp fra motoren. Da var det bare å gi seg og komme til konklusjon på hva som skulle skje med den bilen framover.


Vectran er ti år og har tuslet 260 000 kilometer, så den har vel fått slitt sine deler. Det har jo blitt noen små reparasjoner og noen lys som lyser på dashbordet i varierende mengde. Siden det er EU-kontroll på den i juni så har det ikke blitt nye dekk i sommer. Om den kom til å gå igjennom kontrollen var egentlig litt uvisst. Om det er dieselpumpa som er gåen som det så ut til ved første øyekast, så er ikke den direkte billig heller.


Så med et kjapt overslag på hva vi måtte koste på bilen og hva som trolig kommer utover året, så ble den hentet på henger og lempet av på gårdsplassen enn så lenge. God service på Ringerike Bilsenter, så kunne Leif bare komme å hente en bil vi kan bruke til vi får kjøpt en ny. På onsdag får vi stikke innom for å se om vi finner noe vi liker så jeg har noe å komme meg fram og tilbake på jobb med,


Det er bare å konstatere at i dag var det slett ikke min dag i det heletatt, så det var godt jeg ikke hadde for store og kompliserte planer.


En helt utrolig nydelig gutt.


Endelig på vei hjem fra Oslo så ble det brått stopp. Midt i noen tunneler lenger fram hadde det vært en trafikkulykke, så da måtte jeg brått ordne noen som kunne hente Merethe på jobb. Det var ikke sjans i havet for at vi skulle rekke det i alle fall. Men alt løser seg stort sett. 


I morgen skal jeg ikke noen verdens ting, da skal jeg vaske hjemme... men kanskje det ikke er så lurt? De fleste ulykker skjer jo i hjemmet...


Sjarmerende herremann som jeg bare har sett på bilder tidligere, endelig fikk jeg både kose og kjenne litt på kroppen hans.














Gleder meg til jeg kan ta noen runder i ringen igjen, det begynner å bli et år siden sist!



God helg!

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...