søndag 12. mars 2023

Helgesysler

restaurant

Fredagen er vel praktisk talt ikke helg, men når man skal kose seg etter jobb, ja da går det for helg. Jeg møtte Helle på parkeringa og satte kursen mot "nyåpningen" av Rumis restaurant på torget. Jeg hadde trua, men du verden så feil man kan ta. Når vi kom inn satt en person med bordet fult av papirer på vindusbordet. Altså potensielt restaurantens beste bord. Ølglass og tallerkener og det var vel liten tvil om at dette var dagens kontorplass. Denne dama nisnakket i telefonen så lenge vi var der.

middag

Menyen hadde stive priser, så vi antok at maten var god. "Black & White" som jeg trodde var en Egon rett pleier å være god. Det er faktisk gjemt to biffer under all den sausen. Den bakte poteten var ikke så varm at kryddersmøret smeltet engan. Grønsakene var overkokt og kalde. Ikke ble jeg særlig mett egentlig heller. 

eplekake med is

Vi ble veldig raskt enige om at vi trengte dessert, og vi var like enige om at vi ikke skulle spise den der. Så vi betalte og gikk over torget til Clint. Der var det knallgod eplekake og iskrem. Kakao som var laget av ordentlig sjokolade. Vi angret på at vi ikke hadde gått dit med en gang. Desserten var en nytelse, så kvelden ble reddet matmessig.

gledeshuset

Så gikk ferden videre bort på Gledeshuset for å se på Terje Sporsem sitt siste show. Absolute Norsk. Det var knallbra, så vi fikk mange latterkuler den kvelden. Det er litt gøy når dem prater seg bort fra manus og kikker på klokka for å fastslå at dette kom til å bli en lang kveld. Har du ikke sett det så er det bare å skaffe seg billetter.

brøgåsen

Lørdag var jeg og Hilde en runde rundt Brøgåsen på Sokna. Skravla gikk og en plan for tur til sommeren ble lagt.

barnepasser

Vel hjemme fra tur fikk jeg spist litt mat og så kom Dua mi for å være hos Bestemor på overnattingsbesøk. Sånn gikk nå helga og jeg må vel være klar for en ny arbeidsuke.






7 kommentarer:

  1. Vad trist det är när maten inte håller vad den lovar. Självklart ska maten vara varm när den kommer till bordet. Antingen hade ni otur eller så blir fler besvikna och då får nog restaurangen snart slå igen. Bra gjort att ni gick till en annan restaurang för att få en god dessert. Ni borde kanske ha sagt vad ni tyckte i den första restaurangen men jag vet att man drar sig lite för det. Det var ju fint att kvällen slutade med en bra show :D

    SvarSlett
  2. Da vet du det at du ikke skal spise der igjen. Ergerlig når maten er sånn. Desserten så herlig ut.

    SvarSlett
  3. We hate it when food isn't what you expect.

    SvarSlett
  4. Oh that's so sad when the food is not up to expectations. We wait and hope for the wonderful night out to enjoy a great meal so it's so disappointing when not. Glad you saved the night with all the other good and fun things you did.

    SvarSlett
  5. That's too bad about the meal, for the cost the food should be good.

    SvarSlett
  6. This happens we went to new and unknown place but luckily you had that amazing dessert.....

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...