tirsdag 21. mars 2023

Store forventninger

 leonberger golden retreiver sokna


Det er litt gøy når jeg kommer til Sokna for å gå tur med Wenche Lill og Virre. Er det noen som har store forventninger til tur, så er det Virre og Bella. Virre venter inne til Wenche Lill er klar. Da står han i vinduet og tittet ut på Bella som står på gårdsplassen og kikker mot døra, for å se når de kommer ut.

leonberger golden retreiver sokna

Det er slett ikke solskinn hver gang jeg er på tur. Men har man hund så må man ut på tur om det er sol eller ei. Jeg liker ikke tur i regnvær, men i kveld så var det mer sludd til tider. Det regnet ikke direkte. Det var trått føre på ettermiddagens tur, så det ble en drøy time runden om Blystad. De kunne nok godt ha skrapet veien rundt byggefeltet.

leonberger golden retreiver sokna

Når vi krysset riksveien og gikk bortover mot Brekkebygda var det slett ikke snø og is i veien lenger. Virre holder siden av veien og sjekker ut etter alle de andre hundene som har gått der siden sist han gikk der.

leonberger golden retreiver sokna

Alleen ved Lundesgårdene er vel kanskje et av stredene på Sokna som flest har tatt bilde av når de går tur. Her begynte isen i veien igjen, så det er nok mengden trafikk som har holdt den borte lenger ned.

leonberger golden retreiver sokna

Over Blystadjordet er det snødekke. Litt halvtinet is under, men det var ikke glatt i det minste.

leonberger golden retreiver sokna

Så krysset vi over Furumoen byggefelt for å slippe å gå langs veien med endel trafikk til tider.

leonberger golden retreiver sokna

Ned gangstien og krysse over veien til Strømsoddbygda før vi fortsatte ned gangveien mot skolen.

leonberger golden retreiver sokna

Krysset riksveien igjen og gikk byggefeltet tilbake til bilen.

leonberger golden retreiver sokna

På slutten av runden snødde det ganske tett, så hundene fikk snødekke på ryggen. Jeg var blitt ganske våt i håret og det rant litt av luggen, for å si det sånn. Vel inne i bilen igjen dugget rutene, så det var bare å få på varmen når vi kjørte hjem.

kart

Til tross for at en går samme runden så kan en legge inn en god del variasjon. Det er mange veier, stier og fortau man kan kombinere. På sommeren kan en også legge inn en runde i lysløypa.


16 kommentarer:

  1. That was quite the snow hike but the dogs sure enjoy it. We used to have 2 bigger dogs and they sure loved their daily walks.

    SvarSlett
  2. I am cold just reading this post ;>) but I also loved seeing the snow and can imagine how happy the dogs would be! Our son who lives in snowy Colorado has a big white sheepdog and I know that dog is happier in the cold and snow weather than he is in the summer!

    SvarSlett
  3. Unfortunately I hate snow and am happy that spring starts, but the dogs they seem to have fun !

    SvarSlett
  4. Your dogs look so happy and content going on the walk in what looks like very cold weather to me. You're good to your dogs and they appreciate it.

    SvarSlett
  5. A lovely, if chilly and wet, walk!

    SvarSlett
  6. It does look very cold, but the dogs do need their walks.

    SvarSlett
  7. Takk for dagens tur. Artig å se stedet ditt:)
    Fine hunder du har:)

    SvarSlett
  8. ...I love your snowy shots, we have had very little snow this year.

    SvarSlett
  9. So cold, but so beautiful. I love it that you don't let the winter stop your adventures.

    Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

    Have a fabulous Wordless Wednesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  10. That weather looks sooo cold its nice to see the dogs enjoying it, thanks for taking us on your walk I enjoyed it :-) ʕ•̫͡•ॽु✚ྉ*✲゚*。⋆ *

    Have a chillytastic week 👍

    SvarSlett
  11. It's so strange to see snow in this period of time, but I remember your area, so it's normal, somehow. I continue to be amazed by your canine friends, They are so cute and probably they love snow!
    Thank you for the visit! Have a serene Spring! 😘❤️

    SvarSlett
  12. Har man hundar så är det bara att klä sig bra och ge sig ut i alla väder. Det märks att våren är på gång med tö och slask men det får man stå ut med ett tag för sedan väntar våren och alla härliga utflykter med fina fynd av t ex blåsippor och tussilago :D

    SvarSlett
  13. Von so eeinem tollen Spaziergang in einer Schneelandschaft, können wir hier im Flachland nur träumen, aber im Moment sehnen wir den Frühling herbei.

    SvarSlett
  14. I bet your animals are surely happy its Spring now!!! Great pics!

    SvarSlett
  15. I love your beautiful dogs (would love to own a Leonberger except I live in a very warm climate!) CONGRATS - you are one of our Featured Friends at Friendship Friday at Create With Joy!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...