lørdag 9. mars 2019

Så snør det litt igjen


Nå har det snødd tett i flere dager og Daisy er ikke særlig begeistret for snø i pelsen. Hun har stort sett late dager inne, mens gutta er på musejakt ute. De skal ut tår jeg slipper ut hundene, men Daisy passer på å komme seg inn før jeg drar på jobb.  Om Daisy sover hele tiden når jeg er på jobb, så får hun jammen mange timer med søvn iløpet av et døgn. 


Ved tretiden i natt holdt Mounty og kattene fult party, så da endte han opp i bur nede sammen med jentene med løpetid. Da ble det stille i det minste. Blir godt når løpetiden er over på dem så Mounty kommer ned å få lagt seg til kvelds igjen. Han får liksom ikke roet seg i stua. Setter ikke pris på komforten som sofa og lenestol byr på ser det ut til. 


Planen i dag er endret til å bære inn ved og ta en liten runde med hundene. Burde kanskje vært en liten tur på butikken, eller så må jeg klare meg med det jeg har i kjøleskapet og fryseren i helga. Hittil har jeg ikke sjekket hva jeg har, så det kan bli en spennende helg uten for mange utskeielser er jeg redd. Knekkebrød og brunost har jeg i det minste, så jeg skal ikke sulte.


Prosjekt sommerkroppen går riktig vei i det minste, 1,5 kilo i tap siden mars startet. Så innen mars er slutt så er det vel håp om at målet er i boks forhåpentligvis. Men om sommeren er sein i år så må en vel kanskje holde ut i april også for å komme i mål. 22 % av 2019 målet er fullført og 52% av marsmålet så dette tror jeg går riktige veien.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...