mandag 4. mars 2019

Vår følelse


Vårmåned og vårblomster i stua. Det er sjelden jeg kjøper avskårne blomster til meg selv. Det går stort sett i potteplanter, de lever lenger. Jeg kjøpte ikke disse selv heller, men vi hadde avslutning på jobben på torsdag for en som sluttet. Han glemte blomstene når han dro. Ikke stakk han innom for å hente dem på fredag heller, så da var vi to stykker som tok med oss halvparten hver. De hadde ikke klart seg så bra uten vanning fram til i dag.


Jeg synes fremdeles de hvite er de vakreste blomstene, synd det ikke var så mange av dem i denne buketten. Hadde jeg visst at han ikke skulle ta med blomstene sine, så hadde jeg kjøpt en hvit bukett når jeg handlet inn på torsdagen. Men jeg kan kjøpe meg min egen bukett hvite tulipaner i morgen jeg. Om ingen andre kjøper hvite blomster til meg.


Det har sluddet omtrent i hele dag, så ettermiddagen ble brukt til kos med Patran. Tv titting, skulle se nyinnkjøpt DVD, men den hadde sonesperre. Måtte taste inn en fire sifrert kode på spilleren, men hvor finner en denne koden da? Så det endte opp med halve "A star is born" som ikke hadde sonesperre. Det er egentlig bare første halvdelen som har de knallbra sangene og stemningen. Etter at den nye manageren bryr seg så er det egentlig bare trist og tragisk resten av filmen.  Kvelden endte med Criminal Minds.


Siden hundene fikk både skitur og annen tur i går, to som nærmer seg høyløpsk så er det greit. Bedre turvær i morgen satser jeg på. Litt må de få strekt på beina.


Tulipanene hører opprinnelig hjemme i sør-Europa og deler av Afrika og Asia. De ble populære i Europa på 1500-tallet, og forbindes i dag særlig med Nederland. Navnet Tulipan stammer fra det latinske ordet Tulipa, og er en slekt i liljefamilien. Blomsten danner store løker som er lette å dyrke. På 1600-tallet var det registrert omlag 216 typer tulipaner, mens i dag finnes det omlag 3500 sorter av blomsten. Vil du ha tips om tulipaner kan du lese HER.


2 kommentarer:

  1. Vakre tulipaner! Godt at du fikk glede av de hjemme da.

    SvarSlett
  2. Jag köper nästan aldrig buketter till mig själv heller men om jag råkar få någon så blir jag glad :D En fin bukett fick du, även om det egentligen inte var menat så :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...