tirsdag 20. mars 2012

Agent eggerunde


Skikkelig vårstemning når kjøttmeisen synger av full hals i skauen.



Nå er det snart bare tre uker igjen før Lady skal ha valpene sine, så synd at jeg må dra før de kommer. Det er halvbroren min som er pappan deres, så det hadde vært litt kult å fått sett dem. Lady begynner å bli litt rund over magen, så det er nok noen små krabater der.


Nede ved elva er det fortsatt engod del snø og leike i. Mounty liker best å spise den...


Det er så godt når sjefen ikke jobber overtid og kommer hjem ved halv fire tiden. I dag hadde hun med seg masse mat hjem fra jobb. Hans Ole hadde møtt henne på jobben og lempet inn full bil, så det skal bli mat på oss alle sammen framover.


Etter middag i dag var vi med på eggerunde. Siden sjefen har flere høner enn vi klarer å spise opp eggene, så blir det en runde for å levere ut noen egg. Jeg og Tessy fikk selskap av Mounty bak i bilen i dag. Jeg blir mer og mer fortrolig med å inn i bilen for hver gang, så nå går det seg nok snart til. Nå prøver jeg i allefall ikke å hoppe ut igjen, men blir der til døra blir lukket. De andre stormer mot bilen når dem skjønner det blir kjøretur, men jeg er ikke helt DER enda jeg da. I morgen har sjefen fri fra jobb, da må jeg gå i bånd! Ikke så sikker på at jeg liker den ideen da, men det kan jo hende det skjer noe gøy etterpå...


Sjekk den digre tømmerstokken mamma tok med opp fra bekken i dag da! Hun er råsterk altså!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...