torsdag 15. mars 2012

Agent returnerer for nytt oppdrag

Sognafarets Live And Let Die


Han var ikke særlig stor når han var her sist, men når ting ikke blir helt etter planen er det bedre han kommer tilbake hit til det dukker opp en ny løsning. Siden han kom så seint at det allerede var blitt mørkt, så får det komme bilder av han i morgen isteden.

Sitter og venter og venter på at han skal komme. Nesten som når jeg var liten dette her. Satt i stuevinduet og kikket etter pappa som skulle komme fra jobb. Telte biler. Når det hadde kommet 30 biler skulle vi spise middag om pappa var kommet eller ei. Nå kan jeg ikke finne på noe for da får de jo ikke levert valpen. Men å komme når de sier de skal komme er en fin ting. Om noen venter så er det faktisk sløsing med andres tid. Tenkte jeg skulle være omtenksom og ikke slippe ut hundene fra hundegården før den var levert. Fort gjort at dem hopper bittelitt med sølelabber, for videre tørt er det ikke på gårdsplassen. For ikke å snakke om at hadde jeg visst at de ikke kom før det var mørkt, så kunne jeg rekt turen med hundene først!

**********

Men så kom dem og han hadde ikke lyst til å ut av bilen. Nei han liker ikke å kjøre bil så vi må sikkert dra han ut. Jeg snakket bare litt sukkersøtt så kom han ut selv. Tok en runde på gårdsplassen før han virkelig tok av og ble helt i 100. Hoppet og spratt og var yr av glede. Han hadde gått et halvt valpekurs, likte ikke å kjøre bil eller være i bur. I morgen får vi se om han kan gå i bånd eller om jeg har en jobb å gjøre der også, før han kan bli omplassert.

Om kvelden gikk jeg og Patran tur i skauen på veien der for at han skulle få gjort ifra seg og bli litt kjent med de andre igjen. Han var litt frampå så Malin satte han på plass. Om jeg skal ha han med på jobb i morgen eller han skal være her med Tessy er jeg ikke helt enig med meg selv om ennå, for han var ikke vant til å være noe særlig alene. For det likte han ikke. Har vel en misstanke om at han egentlig har fått gjort som han har villet, men det går ikke her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...