fredag 30. mars 2012

Skikkelig vår


Så utrolig mye glede det er i disse firbeinte vennene! Lady og meg i fjor sommer, og nå er det snart sommer igjen. I dag var siste arbeidsdag før påskeferie, da skal jeg love deg at det skal bli mye hundekos i uka som kommer.

I dag har jeg hatt litt kommunikasjon med NKK og de skal ta opp saken på avdelingsmøtet neste uke, så er det bare å avvente til de kommer med sin konklusjon. Etter jobb møtte jeg Merethe før vi dro for å handle inn mat til påske. Så var det litt dagligliv med middagslaging og turgåing med hundene. Kastet inn noe ved i sjulet, og hørte rykter om at det blir mer vedkasting i morgen. Jeg skal prøve å få vasket litt hus i morgen også og skifte hos hønene, så får vi se om det kanskje blir tur med fotoapparatet igjen.

Lady er 47 dager drektig, så nå nærmer det seg fødsel. Eggene i rugemaskinen nærmer seg klekking også, så i vår blir det yrende dyreliv her. I juni blir det valpelevering, så da blir det godt å kunne slappe av litt i juli tenker jeg. Tur til Hellas i august, så nå er det mye å se fram til framover. Tror dette blir et bra år jeg...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...