lørdag 24. mars 2012

Slitsomt for små agenter i dag...


En aktiv agent før kl 7 i dag tidlig. Jeg hørte han startet med å ville ut, men jeg ba han være stille for jeg hadde ikke noen planer om å stå opp kl seks en lørdag. Jo da etter en stund så ga han seg og jeg trodde Santo hadde sovnet igjen, men nei da han hadde bare sysselsatt seg bitte litt på egenhånd. Det er flaten i et nøtteskall det. Vil ikke du gjøre noe med meg, så finner jeg på noe selv.


Tessy prøver å få med Merethe på leik, men Merethe skjønner ikke helt hva hun mener.


Endelig ble Merethe med for å løpe i sanda...


Santo og Mounty begynte å bli litt lei av å vente når de så hvor gøy Tessy hadde det med Merethe.


Jeg og Mounty

Tessy


Tror hun kan bli bra jeg...


Santo


Mulig jeg er bitte litt gal, men før halv tolv i dag hadde jeg vasket to maskiner med klær, vasket golv og gått tur med hundene. Hmmmm hva skal man finne på da resten av dagen når det var så flott vær. Merethe ble med på fotoshoot på Jevnaker. Vi tok med begge agentene og Mounty på øvelsekjøring til Nøklebytangen. Det var mye mindre vann der nå enn sist jeg var der, men flott sandstrand var det som hundene koset seg på.


Mounty slapper av i sola mens valpene leiker.


Skikkelig fornøyd med Mounty, stille og rolig, ingen ting som haster for han. Etter påske har jeg avtalt med hun som har Vesla at vi skal begynne å trene litt blodspor. Har lyst til å få startet Mounty på en prøve før vinteren, så da må vi legge grunnlaget.


Go'gutten min!


Men så tok det helt av for han også!


Når selve fotoseansen var over fikk hundene løpe løse og avkjøle seg litt i Randsfjorden. Mounty storkoset seg i det kalde vannet.


En flokk ender passerte oss.


Mounty hadde et håp om å ta dem igjen, men deg gikk ikke så godt.


Små agentene tok helt av etterhvert... tror de storkoste seg på stranda i dag.


Kjempe gøyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! Santo storkoser seg og løper så vannet spruter til alle kanter.


Tilbake til bilen? Nei det har vi ingen planer om ennå!

Etter en stund ble de ganske slitne så vi gikk tilbake til bilen. Vi måtte innom Hønefoss for å handle litt pålegg. Da så vi at det var så mange folk på torget. Super anledning til mer sosialisering for to små og en litt større. Det var full fotballfest, for det var visst seriestart i dag. Ja ja så interessert i fotball er jeg. HBK mot LSK og full supporter oppstandelse på torget i byen med stands og greier. Agentene fikk mye oppmerksomhet og jammen ble det ikke kosing på Mounty også. Det var en collie som var ute og syklet med eieren sin. Han var grom altså. Eieren måtte bare stoppe syklingen og vente til de fikk hilst ferdig. Virket som om collien storkoset seg når han ble snust rundt i den lange pelsen sin. Skikkelig flott gutt var det. Mange andre med hunder var det i byen også, så når vi kom hjem lå alle hundene rett ut etter alle dagens intrykk.

Så får vi se om Santo gidder å sove lenger enn kl 6 i morgen tidlig, ellers blir det vel ikke noen verdens ting igjen av senga hans. Da blir det ikke mye å sende med over til Loddefjord.
Får avslutte lørdagskvelden med et lite gullkorn fra Patran sist vi gikk tur i skauen. Det ble litt skoleprat og så kom vi av en uviss grunn inn på kvadratrot. Vet du hva kvadratrot er spurte hun. Ja, vet du da? sa jeg. Jo det hadde hun da visst lenge! Kan du forklare meg det da? spurte jeg. Det er rota til en firkantet buske det da! sa hun og pekte på en stor gran...  ja hvem trenger vel å gå på skole lenger enn 4. klasse...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...