fredag 23. mars 2012

Tur til elva igjen


Jeg simpelten elsker elva altså, da er jeg stor og barsk akkurat som Mounty. Står på land og kikker på isflakene som dupper i vannkanten. Jeg er kjempe modig altså, jeg tråkker på dem så dem dupper opp og ned. Sjefen sier jeg må passe meg så de ikke knekker, for nå er det vår. Når våren kommer da er det visst ikke så lurt å tro at en kan gå på vannet.


Så sterk som Mounty skal jeg bli også når jeg blir stor. Han tar bare tak i buskene han og tar dem med seg! I går oppdaget jeg og Tessy at det fantes noe oppå noe som Sjefen kaller benken. Benken har liksom bare vært et sted ting blir borte oppå, men i går fant vi ut at om vi strekte oss opp på to bein og støttet oss på frambeina... ja så kunne vi faktisk se OPPÅ denne benken. Og der var det noe som var spiselig også! Vi tok hele lumpepakka og beit i hver vår ende. Skikkelig jafs ble det i den, men så kom Patran og oppdaget oss da gitt. Det ble skikkelig synd, for da ble det slutt på lupespising. Vi måtte til og med stå og se på at resten av lumpepakka ble fordelt mellom de store hundene! Er ikke det valpeplageri så veit ikke jeg!


Mamma Malin er kjempesnill. Hun fisker opp isflak fra elva som jeg og Tessy kan gnage på. Da kiler det langt ned i magen med de kalde klumpene vi får i oss.

Jeg og Tessy har blitt ganske flinke til å posere for fotografen, og i morgen skal vi ha fotoshoot går det rykter om. Sjefen har aliert seg med Merethe så da er det bare å håpe på at værmeldingen slår ann.


Jeg er ikke mye mindre enn mutter'n lenger. Snart blir det flere små pelsdotter her også. Om bare 3 uker så kommer dem forhåpentligvis. Lady er ikke så veldig stor ennå, så  Sjefen tror nok ikke de blir ti stykker. Kanskje bare seks... spennende blir det i allefall. Og jeg som skal dra bare en uke før de kommer.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...