lørdag 10. mars 2012

Nyter helga


Ikke bare tobeinte som koste seg ute i sola i dag, men brått ble det væromslag. Sur vind og regn som holdt seg vannrett. Dagen har gått med til husvask og siste rest av klesvask. I dag satte jeg på noen hundetepper også. Greit å ha noen helt reine på lager om det skulle vise seg å bli noen valper. Spennende med ultralyden på mandag. Hun er blitt roligere, og spiser ikke fult så mye om morgnen, men er nå ikke helt sikker.


Sognafarets Black Plymouth Savoy "Lady"


Hun er litt drug, men om det er valper så trenger hun de ekstra kiloene. Et valpekull tærer på kroppen og det er greit å ha noe å gå på. Hvilke utstillinger jeg skal på i sommer avhenger av om det blir valper i april eller ikke. Blir det ikke valper denne gangen heller så skal jeg til Kristiansand. Blir det valper så får jeg ta det til neste år. Om det blir valper så blir det nok ikke noe Oppdal på meg heller...


Sognafarets Romance in Nice "Happy" 22 måneder.

Siden Happy drar hjem i kveld så var Merethe så snill og hjalp meg med å ta noen bilder av henne. Men hun har en god del utstillingstrening å ta igjen for å bli enkel å stille. Hun kaster ned rumpa i bakken fortere enn svint. Det er mye av grunnen til at jeg ikke lærer mine hunder sitt. De synes det er så mye enkelere å sette seg enn å stå rolig å vente på godbiten. Blir egentlig mer og mer fornøyd med henne, eksteriørmessig, hver gang jeg ser henne. Tror hun kan bli bra, men hun trenger tid for å bli ferdig.


Godt med kos når en har vært lenge ute om dagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...