lørdag 17. mars 2012

Agentoppdrag i dag.


Herlig....


På formiddagen var det full manikyr og pedikyr på oss alle sammen, jeg og Tessy fikk til og med en time hos frisøren! Jeg oppførte meg rimelig bra for både kloklipping og øreklipping. Stjerne i boka der gitt! Etterpå fikk vi tur i skauen nede ved elva alle sammen. Det var kjempe kos!


Mamma holdt øye med oss småagenter siden det begynner å bli ganske mye vann i elva allerede.


Mounty lurer på om vi kommer snart, han liker ikke at vi suser for langt bak han. Det ble bare en liten tusletur i dag, for sjefen er blitt skikkelig forkjølet. Men tur må vi jo få fordet sier hun.


Men det er da ingen som kan beskylde agentene for å være trege i avtrekkeren!


Nå var det nesten ikke is igjen nede ved fossen, så Lady badet helt umotivert i dag. Sjefen lurte på om det var så lurt, men Lady hoppet uti en gang til isteden for å svare noe på det.


Vi andre var helt enige i at vi måtte ha bitte litt varmere vann før vi skulle svømme...


Nei da er det bedre med litt tidsfordriv på land til badenymfen fikk badet seg ferdig.

Man må jo ha med seg beviser opp på land...


Etter en stund ble sjefen sulten og da var det bare å ta turen oppigjen. Jeg kunne nå godt tenkt meg å vært ved elva lenger jeg, men det fikk jeg ikke lov til.


Etter at jeg og Tessy hadde hjulpet sjefen og sjefens pappa med å ta ned juletreet fra stolpen på plenen i dag ble det kjøretur på oss agenter. Vi skulle på svaneoppdrag i Steinsfjorden. Men før vi kom så langt måtte vi være med inn i en vaskemaskin så stor at hele bilen forsvant inn mellom børster og spylinger. Vi fikk i oppdrag og ligge helt rolige i buret vårt og ikke si en eneste lyd! Oppdrag fullført og vi var så stolte etterpå, når vi fikk masse ros!


Så kom svanene sigende, det var litt småskummelt, men litt gøy også da.


Vi satt tålmodige og ventet til Merethe var ferdig med å fotografere, så vi kunne kjøre hjem igjen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...