søndag 18. november 2012

Alt er som det pleier


Kan vi gå ut en tur nå eller mamsen?


Dagene går i ett her og jeg og mamsen koser oss, lange turer i mørten i uka og i går var det regnvær. Da ble jeg iskald og kjempevåt, så når vi kom inn igjen la jeg meg ved ovnen og sovnet til lyden av sprakende kubber i ovnen. Litt kokt og småør i hodet tuslet jeg opp til de andre etter en stund.


I dag har det vært tjukk tåke så det var deffinetivt ikke noe fotovær sier mamsen. Men jeg fikk overtalt henne til å knipse noen av meg da. De andre pelsdottene er flinke til å være med å bære inn ved til i kveld, men jeg måtte liksom gnage litt på dem før jeg kunne levere dem til mamsen for å putte dem inn i ovnen.


Mamsen spiser sånne mandariner, jeg synes det lukter så godt og vil så gjerne smake... men det synes ikke mamsen. Men når jeg var med mamsen på jobb på fredag som jeg pleier så fikk jeg smake av en som mamsen jobber sammen med. Må nok innrømme at jeg ble bitte litt skuffet, for det smakte slett ikke godt. Jeg spyttet den ut igjen prøvde igjen og ... nei sånne fristende mandariner er nok slett ikke mat for Ronja'r!


Når en kommer inn etter en travel dag ute i guffent vær så er det ikke bare å legge seg. Nei først må teppe ordnes, slik at det er godt å ligge på.


Eller kanskje dette teppet er bedre å ligge på?


Det er godt å kunne ta seg en blund når en har vært ute på tur og ellers hatt full sjekk av høner og passet på de andre pelsdottene i tåka. 


Men nå er det Tv tid med Patran til kvelds!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...