søndag 4. november 2012

Ingen Curlinghund!

I dag var mamsen kjempe slem altså!!! Nå ja ved nærmere ettertanke så var det vel kanskje min egen feil egentlig... men det kan jeg jo ikke innrømme for mamsen nei!


For selv lenge etter at jeg hadde kommet inn igjen fra tur, så er jeg litt småfornærmet på mamsen altså. Hun har jo til og med vært på seminar for oppdrettere og lært at man får et mindre komplisert hundehold om man har curlighunder. Men tror du jeg og pelsdottene ble curlinghunder fordet? Neida, vi må gjøre våre egne bommerter vi. Selv om mamsen sier at det der det er egentlig ikke så lurt. Nå kommer du til å bli våt og kald.  Så tenker jeg, det går sikkert bra, for mamsen roper jo ikke NEI, eller STÅ! Da må man jo prøve...


Ja for å starte med starten, så var jeg og pelsdottene på en våt skautur. Det har jo bare regnet i flere dager, så nå er det nesten ikke noe igjen av denne gøyale snøen. Gresset har kommet til bake så nå er det bare så spise alt jeg orker igjen.


Vi var nede ved elva, for vi må tråkke opp stiene vi skal gå i vinter mener mamsen. For hun tror at det skal komme masse snø og det er så trekt å gå langs veien hele vinteren. Da må vi visstnok ha noen stier å tråkke på.


JEG vil jo ikke tråkke på disse stiene som mamsen vil tråkke opp, så jeg løper på kryss og tvers hele tiden. Må jo passe på så disse pelsdottene ikke går seg bort veit du!


Pelsdottene fant et rådyrspor, jeg måtte jo gå etter for å sjekke at det ikke skjedde noe.


Mounty holdt utkikk så vi kanskje kunne finne det før det ble borte. Han trodde at dem hadde gått ned til elva for å drikke, så da måtte vi følge etter. 


Like ved elva så er det en liten bekk, men siden det har regnet så mye de siste dagene så har den blitt ganske stor. Men det var is på den da. Sånt hardt vann er jo kjempespennende da!


Jeg passet skikkelig på å gå på kanten da, for når det er litt vann så kan det jo fort bli til at jeg plumper litt, har jeg lært av mamsen.


Mamsen sa at det ikke var helt sikkert at dette stive vannet som nå heter IS, kom til å holde meg så veldig lenge. Ja for det er jo varmegrader og da blir ikke vann veldig hardt lenger. Da heter det visst ikke is lenger heller, men slaps. Siden det var varmegrader i dag så hadde jeg ikke på meg genseren min heller. 


Og som andre tenåringer så hører vi jo ikke på mamsen vår hver gang. Jeg ble nok bitte litt overmodig så etter noen runder på isen så var det plutselig ikke is lenger og jeg plumpet ut i det iskalde vannet.


Jeg var glad når jeg fikk karret meg opp på land på andre siden, men pelsdottene bare fortsatte å bade dem da. Lady syntes ikke det var kaldt engang!


Første mann hjem til vedovnen!


Ikke alle steder det er like enkelt for meg å komme fram, men jeg skal gå der pelsdottene går... Men i dag var det nydelig å komme inn igjen fra tur for å få på meg genseren min, til jeg hadde fått igjen varmen. Mamsen strikker en genser til til meg, men den er ikke ferdig ennå. Den skal bli litt større med lengre hals, så jeg ikke fryser når det blir skikkelig kaldt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...