onsdag 7. november 2012

Bytur


Når man er i byen er det veldig viktig å se seg godt for til begge sider!


Er det greit å gå over gata nå eller mamsen?


Nei det var det ikke mente Tessy, hun er over ett helt år så hun har vært i byen mange ganger og lært seg hvordan man må gå i gatene for ikke å bli overkjørt! Man må gå til man finner hvit maling i veien!!! Da er det trygt, særlig når det er grønt lys på toppen av en stolpe i tillegg.


Mamsen hadde planer om en liten busstur på oss med "bybussen", men siden det var forholdsvis surt og kaldt så gadd vi ikke stå stille og vente til den kom på holdeplassen. Det var Allmøte på jobben til mamsen, så vi øynet jo et håp om å få sjekket ut sekretæren igjen. 


Man blir litt lei av sånn venting, så vi gikk tilbake til bilen for å ta en liten handlerunde av mat som kunne stå i bilen ett par timer mens mamsen var på møte.


Jeg og Tessy ventet i bilen mens det var møte. Det var veldig kos, for da fikk vi tyggebein vi kunne kose oss med. Etter lunsj så gikk vi tur rundt kvartalet alle tre, både jeg, Tessy og Sekretæren. Mamsen jobbet en time til og da fikk jeg og sekretæren virkelig leika altså! Da koset vi oss stort og ble ganske slitne.


Etter byturen vår så var telefonen til mamsen tom for strøm, men kamera på jobbtelefonen hennes er ikke på langtnær så bra som det andre. Det er bitte litt tregt før det tar bilder serru. Jeg var ganske sliten når vi kom hjem, men tur i skauen og på jordet etterpå ble det før det ble mørkt. Mamsen er litt effektiv altså.

1 kommentar:

  1. Du kledde å være byhund, Ronja. Det har seg nemlig slik at vi kåkkare må av og til innom for å vise oss frem. De i byene synes nemlig at vi e gråååådig fine ;-) Jepp!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...