søndag 25. november 2012

Dogs4all


Om en snau uke nå så kan jeg begynne å åpne kalenderen min. En liten sjokoladebit hver eneste dag fram til jul!


I år stilte jeg ingen på Lillestrøm, men bare koset meg og håpet på å plukke opp noen cocker triks. Flat ringene var jeg ikke innom i det heletatt, men koset meg med alt det andre som foregikk rundt om i de forskjellige hallene. Ronja og Patran var med meg. Merethe og Fredrik hadde med seg Tessy, så hun ble skikkelig sosialisert. Merethe benyttet seg av alle tilbudene for hunder. Så Tessy ble både badet og fikk tannsjekk. Merethe fikk en skikkelig kjøretur på motorveien begge veier. Riktig flink har hun blitt til å kjøre. 


Duverden så mye rart det er å se på utstillinger når en ikke er fokusert på ringen hele tiden. Her er tydligvis en som kjeder seg mens den venter på at de skal gå videre til neste aktivitet.


Om denne er gammel enn den bare ser sånn ut er ikke godt og si, men den var ganske gossin. Men så liten hund kan jeg ikke kjøpe meg.


Patran liker fristyle, så når hun holdt ut å vente i cocker ringen med meg, så satt jeg med henne så hun skulle få se fristyle. Faren til Ronja ble stilt i dag og endte opp som BIM. Det var litt gøy å se han annet enn på bilde. Det virket som om han hadde veldig mye til felles med Ronja. Jeg må jo innrømme at det er ganske stilig med fristyle, så jeg får vel prøve Ronja på litt av hvert. Det er liksom litt tyngre å gjøre dette trikset med Mounty på en måte... men jeg hadde jo blitt fryktelig sprek da!


Tror kanskje dette ville vært en bedre øvelse for Mounty...


Så var det hunder som hadde oppvisning i å trekke kjempetunge lass. De skulle trekke dem fem meter. De fikk ikke lov å bruke godbit eller leiker, bare kroppsspråk for å få hunden til å komme til seg. Vesle hunden på 12 kg drar over 200 kg. Det verste er at det så ut til at den syntes det var kjempegøy!


Etterhvert som hundene ble større så lempet dem på flere forsekker i kjærra. Bare kjærra veide 148 kg tom. Denne hunden drar 500 kg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...