fredag 16. august 2013

Seminar med Anders Hallgren

Jeg har meldt meg på, skal du være med?

Seminar med Anders Hallgren

Anders Hallgren
Anders Hallgren
NKK Region Buskerud inviterer til helgeseminar med den legendariske Anders Hallgren 5-6/10 2013. Tema: «Hundens motor og motivasjon»
Anders Hallgren er forfatter, psykolog, samt verdens første hundepsykolog og har jobbet med hund og hundeeiere i en mannsalder.  Han har arbeidet med problemadferd på hund med hjelp av positive metoder siden 60 tallet og ansees for å være et ikon i hundeverden. Dette er en unik mulighet til å få oppleve Anders Hallgren`s varme utstråling og humor  – og ikke minst ta del i hans ekspertise om hund!
Dette er hva Anders sier om kurset:
«Kursen riktar sig främst till dig som vill träna din hund. Har den inte energi, “motor”, och kan du inte motivera den så blir det inget resultat. Du själv påverkar de här grundläggande faktorerna betydligt mer än du tror. Ett stort avsnitt handlar om orsakerna till varför en hund inte fungerar som man önskar i tävling, arbete eller i vardagen. Med rätta kunskaper kan du enkelt förbättra din hunds resultat och beteende, vare sig det handlar om lydnad, spår, sök, agility eller arbetsprestationer, till exempel inom tull, polis och räddning. Men kursen kommer också att ha mycket att ge dig som “bara” är hundintresserad och för dig som vill fördjupa dig när det gäller problembeteende.»
Sted: Danvik Folkehøyskole, Fagerlibakken 1, 3046 Drammen.
Kurs går fra kl. 0900-1700 lørdag og fra 0900-1600 søndag.
Pris kr. 1000,- inkl lunsj begge dager, samt fri tilgang til kaffe, te og isvann hele dagen.
Påmelding til: monique.mejlander-larsen@ge.com og betalingen bekrefter påmeldingen (husk å før på navnet på deltaker ved betaling). Vi har 50 plasser og kurset er populært, samt svært subsidiert, så her er det første mann til mølla som får plass.
Påmeldingen registreres og bekreftes når kursavgiften er betalt til kontonr. 1644 27 86082.
Ved spørsmål ta kontakt med Monique Mejlænder-Larsen på ovennevnte mailadresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...