fredag 23. august 2013

Ting blir ikke alltid som en har tenkt


I dag kom sommeren for fult tilbake. Like varmt er det spådd resten av uka også, så det blir nok mange turer ned i elva fortsatt regner jeg med.


I går hadde jeg planlagt en lang tur i skauen, men jeg hadde så vidt startet før det bare var å snu rundt og få med seg alle hundene ned i hundegården. Kalver, som var blitt riktig så store iløpet av sommeren, møtte oss nede i havna. Når jeg kom med hundene måtte de ha ligget rolig, for jeg hørte ikke en eneste bjelle. Men skal si det ble lurveleven når de løp til hver sin kant. Da var det bare å løpe hjem å få med resten av familien for å få de på utsiden av gjerdet igjen. Det var ikke fult så enkelt, men etter snøtt to timer var flokken samlet og utenfor gjerdet igjen. Da var ikke jeg fristet til å ta noen langtur med hundene, så det ble med det i går.


Husker du jeg møtte denne her på tur tidligere i sommer? 


I dag møtte jeg den igjen, den var blitt litt lenger. Denne gangen var den helt inn til husveggen! 


Så i dag ble det tur ned i elva, så de skulle få utløp for litt energi. Samtidig så er det en tur som Ada koser seg med også. Det er ikke så store farten på henne lenger når vi er på tur, så nå er hun bare med på småturer.


Mounty klarer ikke å la være å løpe i åkeren. Nå har den begynt å skifte farge, så nå nærmer det seg tresking. Da blir det løping på jordet da!


Kjempegøy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...