onsdag 12. november 2014

ThermaCare


Pakke i posten er gøy, særlig når det er noe spennende som kan være til hjelp. For en ukes tid siden kom det en pakke i posten med varmeomslag. Jeg elsker varme og kastet meg på denne testen. 



Jeg skulle prøve to stykker selv, så skulle jeg gi bort noen eksemplarer for at andre skulle prøve også. Når man brøt metallposen så startet varmeomslaget oppvarmingen av seg selv. Jeg tok det helt inn på ryggen uten genser i mellom og det var akkurat passe varmt. Jeg får lett vondt i ryggen om jeg blir kald, så stort sett så går jeg i ullgensere for å slippe å fryse. 

Dette omslaget er yppelig for å holde varmen, men ulempen er at en kan ikke lee seg noe særlig da går borrelåsen opp som du har rundt magen og beltet faller av, I og med at det varmer i 8 timer så er det vel et fåtall som har 8 timer i ett strekk uten å gjøre noe? Jeg har i allefall ikke det, så det ble noe Tv titting testkvelden jeg hadde det på første gang. 

Jeg synes også det var dumt at det ikke var anbefalt å sove med beltet. Da hadde en hatt god varm rygg når en våknet om morgnen og kunne være aktiv.Ikke er det så farlig om senga er kald heller. Jeg var godt fornøyd og kommer helt klart til å kjøpe fler, har da tenkt å teste varianten for nakke og skuldre. Man trenger ikke å ha vondt for å synes at dette er godt å ha på seg. Beltet er mykt og behagelig å ha på kroppen.

Jeg har delt ut produktet til tre stykker jeg jobber sammen med, så blir det spennende å høre om de er like godt fornøyd som meg.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...