tirsdag 29. september 2015

Høstmys


Malin, Lady og Tessy ved Sogna


Når det ser sånn ut når en står opp om morgenen, da vet man at det er høst og går mot kaldere tider. Det ble en forholdsvis rolig dag i dag, i og med at det ble en skikkelig langtur i går. Da får man trent litt med hundene og tuslet rundt på jordet og i havna med fotoapparatet isteden.


Høsten er en fin tid om man er på fjellet eller om en er hjemme. Stortrives om høsten jeg. Det er vel den ferieuka jeg ser mest fram til gjennom året. Så i morgen er det ny plan.


Det er ikke alle blomstene som tåler kuldegradene like godt.


Da er det greit med granbuska, den er evig grønn.


Lady og Tessy koser seg i høstsola. 


Det blir mange bilder om dagen, en får passe på nå som det er sol. I november så er det ikke mer sol her og det er rimelig mørkt når jeg er hjemme fra jobb.


Greit å bruke naturen for at hundene skal få litt ekstra trening når vi er på tur. Vindfall er kjekke, for der er det sjelden noe mulighet for å gå under. Da må de hoppe,


Tessy


Lady fant et nytt bein nede i havna, som ble møysommelig bært med hjem til hundegården.


Skrubb


Det er fremdeles ganske mye vann i elva, men det er ikke flom lenger.


Det virker som om medisinen til Malin ikke virker så godt lenger. I dag har hun vært litt småtufs synes jeg. Det er full aktivitet når vi er på tur, men etterpå er det ganske stille og rolig. I går spiste hun ikke frokosten sin, men spiste opp skåla på ettermiddagen. I dag har hun ikke villet ha verken frokost eller middag. Hun fikk litt saus oppå,da spiste hun bare sausen og spyttet tørrforkuler. Spent på hvordan frokosten smaker i morgen.


Allting har sin tilmålte tid, noen lang tid og andre stikker bare såvidt innom. Men et hundeliv er i korteste laget egentlig. 


Nå nærmer høststormen seg... nyt kvelden med fyr i ovnen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Alltid hyggelig å høre hva du synes om det du leser her. Hadde vært veldig fint med en kommentar i ny og ne... Det setter jeg stor pris på!