søndag 31. juli 2016

Glimt fra naturen


Klar til avgang...


Hagen er i kontinuerlig endring gjennom sommeren. Når det er færre og færre som slutter å blomstre og noen får "bær" da nærmer høsten seg.


Nå starter noen gressenkedager på meg. Merethe skal hjem til studenttilværelsen etter middag, Patran og Leif har dratt til Danmark på formiddagen, så da er det vel bare å få tiden til å gå så en ikke bare sitter å tenker.


12.september er neste dato på sykehuset, det virker som det blir samme som sist... ingen ro før dagen er over. Ikke trøtt om kvelden og har ikke lyst til å stå opp om morgenen. Sover dårlig og drømmer mange helt svada drømmer.  En måned vel så det, så blir det forhåpentlig vis litt normalt igjen. 


Tror nok det blir rimelig mye caching, for det kan kombineres med hundelufting og fotografering. Og fotografering medfører at dere får se mye av det jeg driver med...


Om det blir så mye spennende vet jeg ikke, men mye naturbilder er sikkert.


Driver en med makro fotografering så trenger en ikke dra langt for å få nye motiver, man kan bare jobbe seg grøftekanten bortover.


Flittig pollensamler


Bringebær


Trodde du jeg var på tur uten hunder i dag? Nei da... Ha en flott søndag!

2 kommentarer:

  1. Vi har sagt det förr men säger det igen, er matte är så duktig på att ta fina bilder. Blåbären ser väldigt goda ut. I år när det finns så mycket blåbär så har vi inte varit och plockat några, bara smakat lite på plats i skogen.
    Nospussar

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk! Riktig søte og gode er blåbærene her...

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...