onsdag 13. juli 2016

Advarsel!


I dag var det forholdsvis fint vær på formiddagen, så jeg fikk tatt inn klærne jeg hadde vasket i går. Men så ble det riktig til grisevær med både lyn og torden, for ikke å snakke om det voldsomme regnværet. Siden Patran er på ferietur med bestemor til Halden, så er det bare jeg og Merethe hjemme nå. Kanskje vi skulle ha handlet litt? sa jeg. Ingen reaksjon. Nei nei hun vil vel heller bare være hjemme i griseværet da tenkte jeg. HANDLE??? hørte jeg etter en god stund. Jeg hadde jo tross alt vært innom Rema på vei hjem fra jobben i går. Mener du sånn handle ordentlig? Ja, jeg kunne trengt litt undertøy og noen bukser. For en ting er sikkert. Jeg går ikke i butikker for å kose meg, jeg er ikke i noen som helst butikk før jeg skal ha noe, og aller helst har trengt det en stund.


Etter en stund var vi klare til avreise. Tordnen hadde gitt seg og det så ut til å lysne igjen. Hundene ble inne i tilfelle det skulle komme mer torden. 


Når vi reiste nedover så bøttet det skikkelig ned, biler sto parkert tett i tett på alle busslommene nedover langs veien. Men vi var "barske" og kjørte vi da. Er folk så engstelige, eller har dem så elendige dekk?


Handling er ikke min sterke side, men jeg må jo si at på snaue to timer så hadde jeg skikkelig fått "dosami". Godt Merethe var med, for der jeg hadde funnet noe som passet meg tidligere hadde de "ny" avdeling nå. Ingen herreklær eller mammaklær sto på handlelista mi nei. Etter å ha giret ned mitt vanlige tempo tre hakk, minst! Så var det overkommelig for Merethe også. Jeg var til og med skikkelig mammagrei og foreslo å stikke innom to trøssebutikker med smånips. 


På Nille ble det litt smånips på meg også. Synes den var litt gossin jeg da. "Men så er det deg da" som disse jentene sier. 


Patrans gartnerprosjekt bærer frukter. Men jeg får vel være såpass grei å la de henge til hun kommer hjem i morgen.


2 kommentarer:

  1. Husse och jag brukar låta matte gå i alla affärer så går vi och kollar träd och stolpar under tiden, fast inte när det regnar... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tror jeg skal gjøre som deg og husse neste gang Ludde!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...