søndag 24. juli 2016

Jakte Pokémon


Nedre Kollsjø'n


Nei da jeg har ikke lastet ned denne derre apekatten på telefonen, men det hadde Marius gjort. Så når vi skulle på en liten utflukt til Kollsjø'n for å at noen bilder av han og Merethe i dag så ble det en pokémon jakt oppover til Sokna. Men han hadde allerede fanget noen både på verandaen og på rommet til Merethe tidligere i helga. Når vi nærmet oss Sokna sentrum så hadde vi plutselig en på dachbordet i bilen også. Det viser seg at ved å stoppe på Kafeen og ved Kirka så fikk vi påfyll av baller. Det var vel da jeg fant ut at dette kan ikke jeg starte med, for det kommer til å ta helt av. Dette er ikke en aktivitet du kan gjøre halvveis.  Enten er du jeger, eller så gir du beng.


Er det noen som har prøvd å ha fotoshoot ved vann med en flat eller to som skal være tørre på bildet? Når man da i tillegg har ambisjoner om å ta bilder på en stein ute i vannet, fremdeles med både tørr hund og personer... Så langt kom Marius og Merethe, så ble først Tessy våt og det tok ikke lange stunden før både Marius og Merethe ble ganske så våte. For å røpe utfallet så ble de veldig våte og satt i vått undertøy hjem. Men fine bilder fikk vi da! Merethe ble fornøyd med hele tolv stykker av snøtt to hundre bilder. Nei du kan ikke skylde på fotografen, eller kamera, for det var Merethe sitt.


Etter litt om og men så var alle tre trygt plassert på steinen midt i elva som renner inn i Nedre Kollsjø'n. Litt innkjøringsproblemer med hvor de involverte skal titte, men det kommer seg etterhvert. 


Tessy & Merethe


Merethe & Marius


Det blir litt fnising når fotografen er litt oppfinnsom og prøver å iscenesette litt bilder med litt liv i. For oppstilte bilder er ikke bra. Nei, bildene må ha litt liv.


Et blikk sier mer enn tusen ord.


Vi skulle vel egentlig startet på land, men det kom vi på etterpå.


Når en først er blitt litt våt, så kan en like godt bli enda våtere og kanskje få et kanllskudd med kamera. Spørs om jeg skulle blitt regissør egentlig jeg...


Ha en flott kommende uke, det skal jeg... jeg har nemlig FERIE!



1 kommentar:

  1. Det blev många fina bilder det.Och pokemon go är nog inget att ta upp tiden med.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...