tirsdag 4. desember 2012

Jeg vil ha mer snø...

Jeg vil ha mer snø, ikke disse kalde gradene som biter i kinna og nesetippen. Er det sånn det er å bli gammel og grue seg for å ut når gradene kryper under 10 minus?


Det er en kald fornøyelse å gå runden i lunsjen, men hunder må luftes! Mounty kjeder seg litt på jobb, men det hjelper litt å ha Mina til å fordrive tiden sammen med.


I går ble Sognafarets Only Amethyst "Santo" operert i den ene albuen. Det viste seg at de to beine inne i beinet hadde vokst skeivt (Radius og Ulna) slik at det ene beine måtte kortes inn. Dette er en sjelden tilstand hos flat, men mer vanlig hos andre retrieverraser hadde Peder Haaland hos PetVet sagt. Vi krysser fingre og poter for at Santo blir en stor rask flat uten plager når opptreningen er ferdig. Årsaken var ikke enkel å fastslå, det kunne være arv, belastning, foring, andre ytre påvirkninger...  Glad for at eierene sa i fra fra første undersøkelse og har holdt meg oppdatert om hvordan det har gått. Nå er det bare å vente for å se ann resultatet.


Kjekk herremann!


Mina har blitt stor jente og har det flott hos Heidi. Glad jeg får følge henne så tett i oppveksten i og med at hun har kontor rett over gangen for meg. Snart 6 måneder og ikke veldig valp lenger. Nå når det er vinter og kaldt, kan klipping være klipping, jeg får ta en skikkelig skuv til våren. De må da få være hunder og ikke bare pyntedukker. I kveld begynte jeg på en rød julegenser til Ronja, så får vi se når den blir ferdig. Jeg kjøpte garnet på Europris når de hadde kampanje, men nå når den er over så virker det ikke som den skulle ta inn det garnet igjen. Bare alle andre typer. Trysil Garn "Iglo soft". Kjempegodt garn som holder seg bra i de to andre genserene jeg har strikket til henne i allefall. Hun må jo ha litt å bytte på med...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...