søndag 16. desember 2012

SNØ!!!!


I dag var jeg og pelsdottene ute i skikkelig snøvær. Det snødde i går også, men i dag bare lavet snøen ned altså! Jeg lovet dere en serie med posering i nissemorkjolen min, men det er ikke så enkelt med fine bilder når det snør så veldig.


Jeg var glad for at Pelsdottene gikk først så slapp jeg å slite så veldig, men jammen var det tungt nok avlike vel. 


Vel oppe i skauen så tok vi en liten pause. Jeg var glad jeg hadde på meg genser, ellers så hadde hele meg blitt en kjempestor snøball!


Siden det bare er en eneste kald grad i dag så ble vi rimelig våte alle sammen. Til og med pelsdottene fikk snøklumper i pelsen sin, og det er ikke ofte altså!


Når jeg hadde hvilt litt så var det full fart igjen. Hvile meg kan jeg jo gjøre når jeg kommer inn igjen og kan kose meg sammen med pelsdottene ved vedovnen for å tørke.


Mamsen fant ut at hun nok må strikke en genser med lue som kan holde ørene mine tørre også.


På slutten av turen var jeg ganske lik en snømann!


Mamsen tror ikke jeg kommer til å smelte før til våren! Godt det ikke er så lenge til våren kommer da... Og når våren kommer da har jeg bursdag!


Jeg var litt glad når vi kom øverst på jordet igjen og kunne se hjem. 


Mamsen er imponert over at jeg har like stor fart hele tiden, selv med snøballer dinglende på alle kanter.


Når vi kom på gårdsplassen da ville jeg ikke være ute og leike i snøen lenger, da ville jeg inn og tørke meg.


Kom og lås opp da mamsen så jeg får kommet inn. Så jeg og Ada koset oss ved ovnen mens de andre pelsdottene hjalp til med å gjøre reint hos hønene til jul. Når mamsen var ferdig med det, så var jeg så si tørr igjen. Da kunne vi sitte i sofaen og kose oss med hjemmebakte pepperkaker og brus. 

2 kommentarer:

  1. Hohoho! Det der var morsomme bilder. No lo eg HØYT! De sier visst at formfett skal være tingen, men eg gidd ikkje gå rundt å stinke vaffel hele tiden. Sjøl om vaffel e sykt godt då...hmm...dilemma i livet...

    SvarSlett
  2. huff ja, men de smelter fort da når jeg kommer inn i varmen!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...