fredag 21. desember 2012

Julesveis


Mamsen har fått det for seg at jeg begynner å bli bitte litt lurvete. Skjønner ikke hva hun mener i det heletatt jeg!!! Litt pels må man da ha når det er mange blå grader... Ja jeg veit at jeg har ett utallige gensere også, så jeg fryser ikke. Men siden det er jul så skal alle pelsdottene få juleklipp, og da måtte jeg det også mente mamsen. 


Her er resultatet etter kveldens jobb, nesten bare maskin og effileringssaks. Mamsen begynte med kniven, men så var klokka plutselig blitt masse og så fant hun ut at jeg skulle få hvile litt til i morgen. Da skal vi ta resten, så skal alle pelsdottene få julebadet sitt og da skal sikkert jeg få litt SPA behandling også. Når mamsen klippet potene mine så sovnet jeg. Det er så deilig å bli dullet og stelt med!


Halve meg ligger igjen på bordet jo!


Tipper det er ei i Bergen jeg som er rimelig spent på hvordan det går med genseren sin...? Nå skal mamsen dele den så det blir splitt under magen. Det har mamsen kommet ett godt stykke på vei med nå., for dette bildet tok hun før jeg la meg til kvelds.

1 kommentar:

  1. Skal si du ble sveisen, Ronja! I dag e det min tur ;-( Blæææ. Mamma sier eg ser ut som en lurv med horn.


    ÅÅÅÅÅ, så fin genseren har blitt. Helt perfekt :-D Elsker den! Guuu så eg gleder meg til å prøve!!!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...