onsdag 27. februar 2013

Allergivennlig oppspinn

NETT

www.hundenett.com

Hundeallergi skyldes ikke selve pelsen, men proteiner (allergener) som finnes i talgkjertlene hos hunder og andre dyr med pels. Det allergikere reagerer på er dessuten også spytt og urin fra dyret, ettersom dette også inneholder proteiner. proteiner.

Vær oppmerksom på lure salgstriks: En oppdretter kan være salgsorientert når man selger sine hunder, og kan forsøke å bruke ideen om allergivennlige hunder som et salgsargument. Riktignok er de fleste oppdrettere seriøse nok til å ikke ville villede, men det finnes alltids noen som først og fremst driver hundeavl på grunn av at det er en lønnsom forretning.

En oppdretter som hevder at nakenhunder ikke skaper allergiske reaksjoner bør du dermed styre unna for alt det er verdt.

Nakenhunder kan skape allergiske reaksjoner de også, og har man hundeallergi så gjelder det dessverre en allergi mot alle typer hunder, med eller uten pels.

Hvis man er allergisk mot hund, og ønsker seg en hund likevel, kan riktignok nakenhunder være et bedre valg enn enkelte andre raser, men allergiske reaksjoner kan likevel forekomme ettersom det er i huden selve problemet ligger, og ikke i pelsen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...