onsdag 6. februar 2013

Jentetur på by'n!


Siden det er onsdag så har mamsen fri hele dagen. Det er gode dager det! Men i går hadde Kenneth bursdag og ble 21 år, og siden mamsen hadde fri i dag så skulle dagen feires i dag isteden. Jeg og mamsen kjørte Patran til skolen, her venter vi på at  hun skal levere avisen til en gammel nabo så hun slipper å ut på glatta om vinteren. Kvelden før hadde Merethe ryddet ut alle tomflaskene fra kjelleren og plassert i bilen til mamsen. Da ble det så fult at det ikke ble plass til meg bak i bilen! Jeg måtte sitte på fanget til Patran for hun skulle ha med seg ski på skolen. Skulle hatt litt større bil, mente mamsen igjen. Men jeg tror at mamsen hadde fylt opp en lastebil om hun hadde hatt det...


Jeg er kjempeflink til å vente i bilen mens mamsen leverer tomflaskene og handler inn litt mat til helga og resten av uka.


Endelig var mamsen ferdig og da var det min tur! Først fant vi en gratis parkering, for en ting mamsen ikke kaster bort penger på er parkeringsavgifter. Sånne sosialiseringsturer er kjempegøy, særlig de gangene mamsen tar med seg bare meg! Vi var innom verkstedet, for mamsen må skifte bærekula på bilen sin. Der luktet det masse spennende inne, men mamsen syntes det bare luktet olje.


Så var vi inne i dyrebutikken, da fikk jeg godbit av dama i kassa. Der var det mange rare lyder inne også luktet det masse godbiter!


Når vi kom hjem fikk jeg hjelpe mamsen med å pakke ut varene. Alle pelsdottene er blitt kjempeglade i meg, nesten overfaller meg og legger seg over meg. Særlig Lady. Mamsen sier det er fordi de synes jeg lukter så godt. Nå er jeg på 10. dagen så jeg og Mounty får ikke være alene ute eller inne. Hmmm kan ikke skjønne det, Mountyen min er jo kjempe kjekk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...